Accesorii pentru interior de la Casa Keia

In design-ul interior, accesoriile reprezinta un “must have” pentru a crea cele mai chic si confortabile locuinte. Oricat de frumos nu ar fi mobilata o camera, anume aceste detalii aduc ultimele retusuri la decor si confera personalitate incaperii, completand stilul de amenajare.

Compania Casa Keia distribuitor autorizat al unor renumite fabrici de mobila din Italia, aduce in Moldova accesorii inovative de o calitate exceptionala, menite sa inobileze orice spatiu. Ceramica Ahura cu sculpturi indraznete, vase din portelan, ceasuri, figurine sau exclusivele papusi Montedragone, toate reprezinta adevarate bijuteri, elegante si distinse, care pun in valoare talentul unor adevarati artisti. Producatorii pe care ii reprezentam, sunt lideri incontestabili in domeniile lor, cu o vasta experienta si cu un evident apetit pentru exclusivitate si perfectiune, care pun suflet si pasiune in tot ceea ce fac.

Casa Keia pe langa mobila italiana, comercializeaza in Chisinau accesorii deosebite, confectionate prin utilizarea tehnologiilor traditionale cu pastrarea specificului executiei manuale si artizanale. In colectiile noastre se regasesc obiectele de arta luxuriante, care se evidentiaza prin grandoarea si opulenta formelor si pretiozitatea finisajelor. Atunci cand alegeti decoratiunile, cel mai important, este sa va conduceti de conceptul general al interiorului pentru a crea un ambient unitar si definitoriu. Avem deosebita placere de a transpune in realitate toate dorintele Dumneavoastra si va aducem oricare produs la comanda. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti modelul din oferta noastra de accesorii, iar noi va garantam un rezultat spectaculos: un interior cu aer boem si rafinat. Aditional, beneficiati si de preturi avantajoase.

Inspirati- va din simbolurile stilului Italian!