Dormitoare Moderne Mici – Cum sa adaugi spatiu prin decor si amenajare

S-ar părea că decorarea unui spațiu mic nu ar trebui sa fie deloc complicată, deoarece avem mai puține piese mobiliere și accesorii de amenajat. Cu toate acestea, chiar și cu cele mai necesare elemente (pat, masă, noptieră, sertare, fotolii sau scaune) este dificil sa le amenajăm pe toate fără să înghesuim dormitorul. Ne aflăm într-un conflict permanent – să adăugăm mobila de care avem nevoie pentru dormitoare moderne cu stil, sau să lăsăm mai mult spațiu deschis? Cum amenajam un dormitor mic așa ca să avem destul spațiu, destula mobilă, și spațiu amplu pentru haine, plapume, etc.? Echipa de la Casa Keia vă aduce sfaturi utile care să vă ajute să creați o iluzie de spațiu și lumină în timp ce amenajați toate elementele necesare, fără a face compromis cu stilul dorit pentru dormitoare moderne.

Creați Un Punct Focal

Fiecare cameră are nevoie de un punct focal, un punct atractiv, care stabilește o ierarhie, astfel încât să nu vezi doar un talmeș-balmeș. De multe ori, punctul focal este capul patului, pe care îl puteți amplifica cu un aranjament de perne îndrăznețe. Într-un spațiu mic, ochii ar putea fi atrași, de asemenea, la fereastră. Mai degrabă decât să aveți aceste două elemente puternice să concureze pentru atenție, puneți patul în fața ferestrei pentru a le combina coerent. Sau, decorați unul din elemente – patul sau fereastra – neutru, pentru a dirija centrul atenției spre celalalt element.
Dormitoare Moderne Mici

Patul si Comodele sunt de la Casa Keia, Modelul Riga

Optați Pentru un Spațiu Deschis

Ar putea fi tentant să cumpărați cel mai mare pat posibil pentru a reda un stil de lux. Însăși plasarea unui pat mare într-un spațiu mic provoacă o senzație înghesuită. În schimb, alegeți un pat cu statură mai mică, care nu va sufoca camera, cum ar fi un bord transparent la capul patului. Sau alegeți un pat fără bord, cum ar fi un pat platformă sau un pat cu sertare. Astfel creați o senzație de spațiu deschis în mijlocul camerei.
Dormitoare Moderne Mici

Pat – Casa Keia, Model Il Giardino

Cum Să Decorați un Dormitor Mic

Există două moduri de a trata un dormitor mic. Puteți alege culori mai întunecate și confortabile, așa cum ar fi o gamă în culori de fructe de pădure, un roșu saturat sau maro de ciocolată. Sau, puteți atrage lumina zilei cu ferestre abia îmbrăcate și o culoare luminoasă pe pereți care reflectă lumina, cum ar fi un alb ca norii sau un galben deschis ca razele soarelui. Idee este sa nu luați o abordare slabă atunci când decorați dormitoare moderne. Noi vă încurajăm să fiți îndrăzneți cu amenajarea unui spațiu mic, fără a depune prea mult efort sau cheltui sume mari.

Câteva sfaturi și idei pentru amenajarea unui dormitor mic:

  • Agățați perdelele mai aproape de tavan pentru a crea o iluzie de înălțime a camerei.
  • Pentru a adăuga mai multă înălțime, folosiți culori luminoase și clare.
  • Alegeți mobilier cu margini rotunde. În așa mod mobila ia mai puțin spațiu și contribuie la mărirea spațiului pentru pasaje si treceri.
  • Adăugați o piesă de artă mai dramatică, fie ca e un bord al patului în culori aprinse sau piese de arta în culori mai aprinse deasupra patului pentru a atrage privirea.

Dormitoare Moderne – Profitați de Oportunități Într-un Spațiu Mic

Caută moduri de a face un dormitor mic special și unic. Decorați-l cu țesături îndrăznețe și modele expresive. Alegeți corpuri de iluminat interesante, cum ar fi un candelabru superb sau lămpi de masă cu design de sculptură. Alegeți un bord la capătului patului neobișnuit, de exemplu puteți alege unul mai înalt, tapițat în culori aprinse, sau curbat. De asemenea, folosiți opere de arta pentru a scoate în evidență personalitatea dumneavoastră. Acestea nu trebuie să fie scumpe, de exemplu, puteți agăța pe perete fotografii mari în rame cu peisaje urbane sau rurale. Nu uitați ca acesta este spațiul cel mai personal în casa dumneavoastră, așa că merită să fie decorat cu elemente care vă redau personalitatea și care vă aduc bucurie.
Dormitoare Moderne Mici

Comode și Noptiere de la Casa Keia, Model Riga

Aveți Nevoie de Mai Multe Idei?

Vreți mai multe sfaturi experte pentru dormitoare moderne mici? Urmăriți blogul săptămânal al Casei Keia. Aici găsiți idei și sfaturi utile despre amenajarea oricărei camere, redarea unui stil anumit, decorarea, alegerea corectă a mobilei calitative, si multe altele. Aveți nevoie de idei specifice pentru un proiect personal? Scrieți-ne un e-mail și noi vom publica un articol care să adreseze întrebările voastre!Dacă aveți nevoie de inspirație pentru decor pentru dormitoare moderne mici (și nu numai), nu ezitați să ne vizitați în Chișinău, pe strada Uzinelor 205/1. Oficiul Casa Keia are o abordare inovativă – ai impresia că mergi prin diferite camere amenajate unic cu piese mobiliere și de decor de la Casa Keia. Iată cum să ne găsiți pe harta Google.

Trackback from your site.

Leave a comment