Mobilier Living: 3 Reguli Esențiale de Amenajre

În funcție de aspectul casei și amenajarea generală a spațiului, camera de zi poate servi mai multe funcții diferite. O cameră pentru oaspeți și familie adeseori va servi ca o zonă formală de primire a oaspeților sau un salon folosit pentru citit, de relaxare și divertisment pentru oaspeți. În cazul în care aveți doar o cameră living, o puteți amenaja și folosi, de asemenea, pentru vizionarea TV-ului, jocuri și pentru a petrece timpul cu familia. Indiferent de scopul său, orice living bun are o canapea comfortabilă, o măsuță de cafea și un punct focal, cum ar fi un șemineu sau centru media (poate chiar ambele!).

1. Amenajarea de Mobilier Living – Scopul Camerei Dictează Stilul

Începeți cu elementele de bază. La un nivel minim, fiecare living are nevoie de o canapea, masuta de cafea, măsuțe laterale și, în funcție de dimensiunea camerei, un fotoliu. Gândiți-vă la modul în care aveți de gând să utilizați spațiul – unde planificați să citiți și să vizionați programe TV, cât de des aveți petreceri acasă, unde vor plasa oaspeții paharele la o petrecere, și cât de multe aveți nevoie sa plasați în comode sau pe rafturi – toate aceste aspecte vor dicta planul camerei.Dacă aveți deja o cameră pentru familie pentru activități mai lejere, livingul poate servi ca un cadru mai sofisticat pentru primirea oaspeților și pentru petreceri. Pentru a obține un aspect formal, cumpărați mobilier living clasic sau modern formal, așa ca fotoliile sau canapelele din colecția noastră Sirius sau Treviso, o măsuță de cafea, accesorii mobiliere, și biblioteci din lemn natural. Utilizați șemineul ca punct focal prin adăugarea unui cadru elegant în jurul său.Pe de altă parte, dacă livingul este pentru familie, ar trebui să fie folosit mai mult ca o sală pentru TV, cu o canapea comodă și spațioasă și mobilier media. În cele din urmă, considerați cerințele personale pentru spațiul de living – o familie cu copii mici va utiliza livingul mai mult ca un loc de joacă decât ca un spațiu formal.mobilier living clasic Casa Keia

2. De Șapte Ori Măsoară Și O Data Taie

Înainte de a crea un plan al camerei de living, măsurați spațiul pe care aveți de gând să îl mobilați. Dupa ce ați măsurat cât spațiu aveți la dispoziție, schițați un plan. Aceasta nu trebuie să fie un plan oficial; puteți schița pe o pagina de caiet tipurile de mobilier living de care aveți nevoie. Mai mult chiar, puteți să marcați pe podea spațiul dedicat fiecarei piese de mobilier living, plasând ziare în locurile ocupate de mobilă, pentru a vizualiza mai bine cât spațiu aveți la dispoziție.Pentru spații mai mari, considerați crearea diferitor compartimente în living, cu scaune și fotolii care pot fi mișcate și mutate ușor, pentru a adapta ușor spațiul oricărei ocazii. După asta, planificați pasajele de trecere printre piesele mobiliere. Acordați aproximativ un metru în lațime pentru a trece comfortabil printre piesele mobiliere. Pentru a evita greșeli de livrare, verificați lățimea ușilor dvs. și luați în considerație alte obiecte care nu pot fi mișcate din loc, holuri, sau scări pentru a vă asigura ca mobila pe care doriți să o cumparați va încăpea în casă.mobilier living modern Casa Keia

3. Oferiți o Personalitate Livingului prin Culori, Forme, și Accente

Când decorați living-ul, nu vă fie frică de culori luminoase și aprinse, cu toate acestea, aveți grijă să nu folosiți prea multe culori. Alegeți canapele, fotolii și scaune neutre și în schimb optați pentru accesorii în culori. Atunci când culorile sunt redate prin accesorii și lucruri mici, puteți schimba cu ușurință gama de culori în living. Exemple bune pentru adăugarea culorilor sunt ramele pentru fotografii, covoarele, pernuțele pentru fotolii și perdelele, în timp ce oglinzile, lămpile de masă și corpurile de iluminat ajuta cu fluxul de lumina în living. Puteți agăța pe pereți opere de arta în culori, și puteți chiar și sa vopsiți unul din pereți într-o culoare trendy pentru a oferi un accent camerei.
mobilier living Chisinau Casa Keia

Mobilier Media si TV Modelul Roma (Fabricat de CamelGroup)

Evitați tendințele. Mobila de calitate este o investiție, de aceea, optați pentru piese de mobilier living în stil clasic, care nu se vor demoda. De asemenea, analizați calitatea mobilierului. Structura unui scaun sau unei canapele este un detaliu important: alegeți rame din lemn masiv și arcuri din oțel, cum ar fi cele pe care le folosim în mobilierul nostru italian la Casa Keia.Urmăriți blogul Casa Keia pentru idei de design interior al oricărei camere, sfaturi de amenajare și cumpărare a mobilierului, și multe altele! Pentru ultimele noutăți și promoții, vizitați pagina Facebook Casa Keia (și poate dați și un Like).

Trackback from your site.

Leave a comment