9 Reguli De Incalcat Pentru Livinguri si Dormitoare Moderne

Sunteți convinși că o cameră mică ar trebui să fie vopsită în alb? Credeți că trebuie să alegeți toate piesele de mobilier în același stil? Citiți mai departe pentru a afla care sunt regulile de decorare și amenajare pe care să le încălcați pentru un stil deosebit în livinguri și dormitoare moderne.

1. Cea Mai Importantă Piesă de Mobilier Este Canapeaua

Nu e nici o regulă care spune că o cameră de zi chiar trebuie să aibă o canapea. Aranjați patru fotolii în jurul unei măsuțe de cafea clasice si obțineți un stil de invidiat folosind mai puțin spațiu. Daca deja aveți o canapea extensibila, o puteți folosi în schim în camera de familie sau într-o cameră de citit / bibliotecă.
dormitoare moderne Chisinau Casa Keia

Aceste exemple de living arată perfect și fără o canapea

2. Spațiile Mici Nu Sunt Potrivite Pentru Decorări Îndrăznețe

Camerele mici sunt foarte bune pentru elemente de decorare mai dramatice. Puteți pune o țesătură imprimată largă sau niște tapete pe pereți sau chiar pe tavan în livinguri și dormitoare moderne. Este mai mai ușor, mai sigur, și mai puțin costisitor să vă puneți la încercare creativitatea. Dacă aveți decorări și culori îndrăznețe în living, sau orice cameră mare, riscați să vă plictisiți sau să vă obosiți de ele. În schimb, aceste elemente pot transforma o cameră mică sau una mai rar folosită într-un spațiu interesant și deosebit.Livinguri si dormitoare moderne mici

3. Fiecare Cameră Are Nevoie De Un Covor

Este adevărat că covoarele delimitează și accentuează spațiul, dar asta nu înseamnă că sunt necesare pentru livinguri sau dormitoare moderne. Eliminarea covoarelor poate într-adevăr să transforme o cameră în una mult mai spațioasă. Pardoselile goale din lemn și piatră pot înfrumuțesa la fel de mult orice livinguri și dormitoare moderne. De asemenea, în lipsa unui covor este mult mai ușor de curățat camera, îndeosebi într-o bucătărie care nu are un covor în fața chiuvetei.

4. Piesele de Mobilier Trebuie Să Fie În Același Stil

Atunci când amenajați și decorați o cameră cu diferite culori, texturi, și stiluri, alegerile dumneavoastră de decor vor fi utile pe o perioadă mai îndelungată de timp. În alte cuvinte, camera va parea la modă pe mai mult timp. O metodă bună care nu necesită investiții mari este folosirea de accesorii pentru livinguri și dormitoare moderne. În acest fel, camera dumneavoastră nu va fi “blocată” într-o perioadă sau tematică strictă, și în schimb va fi contemporară pe un timp mai îndelungat.

5. Întotdeauna Plasați o Măsuță de Cafea în Fața Canapelei

livinguri si dormitoare moderneCea mai versatilă “masuta de cafea” este un otoman acoperit cu o tavă. Nu numai veți obține un loc în plus, dar tava de asemenea servește pentru plasarea băuturilor, telecomenzilor, și altor accesorii.

6. Piesele de Anticariat Trebuie Lăsate Așa Cum Sunt

Nu vă fie frică să vopsiți o piesă de anticariat. Nu puteți avea fiecare piesă de mobilier maro, de exemplu. Folosirea diferitor culori redă un stil deosebit pentru orice livinguri și dormitoare moderne, unul de care nu vă puteți plictisi.

7. Cumpărați Piese Mobiliere Mici Pentru Dormitoare Moderne Mici

Piesele de mobilier mici fac un dormitor mic să pară și mai mic. Noi vă recomandăm să încercați, de exemplu, un pat mare și o bordură înaltă. Astfel de elemente vor oferi o iluzie de spațiu și înalțime în cameră.

8. Scaunele Din Sufragerie Trebuie Să Facă Parte Din Același Set

O idee ingenioasă este amestecarea diferitor stiluri de scaune la masa de sufragerie în loc să folosiți 8 scaune identice. Astfel acordați sufrageriei un stil remarcabil și versatil.

9. Arta Copiilor Își Găsește Locul Pe Frigider Sau Într-o Cutie Desupra Dulapului

Picturile și desenele copiilor pot oferi culoare și o atmosferă excepțională și creativă unui spațiu obișnuit și lipsit de imaginație. Plasați desenele într-o ramă de culoare aprinsă, sau folosiți o ramă albă deasupra unei țesături colorate. Folosiți aceste forme de artă într-un spațiu lipsit de imaginație și obervați cum adaugă spirit, binevoie, și valoare camerei.Pentru mai multe sfaturi utile pentru livinguri și dormitoare moderne, urmăriți blogul Casei Keia! De asemenea, nu ezitați să ne scrieți sugestii sau întrebări pe care le-ați dori adresate în următoarele articole de blog. Pentru ultimele noutăți și promoții, urmăriți pagina de Facebook Casa Keia (nu uitați să ne dați un Like!)

Trackback from your site.

Leave a comment