Trei Elemente Esentiale de Feng Shui in Casa

Ce importanță are stilul Feng Shui în casa dumneavoastră?Din punct de vedere Feng Shui în casă, principala provocare ce ține de decorarea unei camere de zi este de a crea un spațiu care are capacitatea de a fi nu numai frumos și practic, dar de asemenea, să emane o energie puternică, o stare proaspătă, curată și fericită. De obicei, ia un pic de planificare și persistență (împreună cu dorința de a decora, desigur!) ca să obținem o cameră de zi care este frumoasă și funcționează bine la nivel practic.

1. Regula Nr. 1 de Feng Shui în Casă – Camera Trebuie Să Fie Curată Și Ordonată

Pentru un fundament trainic al stilului Feng Shui în casa dumneavoastră, trebuie să lucrăm cu o cameră care este curată și fără dezordine. Da, știu că sună foarte evident, însă acesta este un pas esențial – înainte de decora în stil Feng Shui casa, asigurați-vă că camera este pregătită. Este imposibil de creat o energie Feng Shui solidă și pozitivă într-un spațiu care este afectat de dezordine. Un sistem de organizare în cameră este îndeosebi practic atunci când avem copii.
Feng Shui în casa

Piese Mobiliere și de decor Casa Keia

 

2. Avem Nevoie De Multă Lumină Naturală Și Aer Proaspăt

Următorul pas în crearea unui fundament trainic pentru Feng Shui în casă este să ne asigurăm că avem cât mai multă lumină naturală și aer proaspăt. Aceste elemente ajută foarte mult în crearea unui spațiu care emană energie pozitivă. Nu vă descurajați dacă camera de zi nu prinde mult soare sau daca e mică – întotdeauna se pot găsi metode de a amplifica lumina zilei. De exemplu, dacă aveți doar câteva ferestre mici, decorați camera cu oglinzi pentru a aduce mai multă lumină naturală. De asemenea, o idee buna este aveți mai multe ”straturi” de lumină.

Ce înseamnă stratificarea luminii? În termeni simpli, înseamnă că avem nevoie de mai multe niveluri diferite de iluminare. Deci, în afară unui dispozitiv de iluminat pe tavan (cum ar fi un candelabru), vom avea, de asemenea, o lampă de podea și mai multe lămpi de masă. Dacă limităm corpurile de iluminat la doar o lampă de tavan sau doar o lampă de podea, aceasta va tinde să creeze o atmosferă tristă și o calitate slabă a energiei Feng Shui în casă.

Feng Shui in casa in dormitor

Mobilier Casa Keia

 Ce zicem de aer curat? Beneficiile aerului proaspăt pentru sănătatea dumneavoastră sunt multe și evidente. De acceea, pe lângă deschiderea ferestrelor deseori pentru a împrospăta aerul din cameră, am sugera ca să vă folosiți de un difuzor de aromaterapie de calitate, pentru a beneficia de puterea de vindecare a uleiurilor esențiale pure. Aerul stătut și iluminatul slab sunt dușmanii cei mai mari al stilului Feng Shui în casă, de aceea, aveți grijă să acordați atenție aerului proaspăt și iluminării în cameră. 
Feng Shui în casă

Casa Keia oferă mobilier media asemănător acestuia în colecția Velentini Mobili

3. Nu Sacrificați Pragmatismul Pentru Frumusețe

În fine, crearea unui spațiu relaxant, frumos, și primitor atât pentru copii cât și pentru adulți (și poate chiar și pentru animalele de companie), poate fi destul de dificil. Puteți avea un living frumos, dar în cazul în care nu este practic, și vă îngrijorați mereu ca copiii să nu facă dezordine, sau ca animalele de companie să nu intre, atunci nu contează cât de frumos e livingul – aceste lucruri sunt în contradicție cu stilul Feng Shui în casă.Contrar opiniei publice, copiii te pot ajuta cu păstrarea curețeniei în camera de zi – este doar o chestiune de organizare clară și o comunicare clară, desigur. Dacă fiecare element în camera de zi are propriul spațiu, posibilitatea de mizerie și dezordine este diminuată considerabil, și fiecare se poate simți fericit și să se bucure de energia pozitivă Feng Shui.Urmăriți blogul Casa Keia pentru articole noi în privința decorării și amenajării pieselor mobiliere în stil Feng Shui în casa dumneavoastră! Pentru ultimele noutăți și promoții, dați un Like la pagina de Facebook Casa Keia.

Trackback from your site.

Leave a comment