5 Metode Ingenioase De Adăuga Spațiu | Dormitoare Pentru Copii

Soluții atât drăguțe cât și practice de stocare pentru dormitoarele copiilor pot fi dificile de găsit, mai ales dacă nu e posibil să facem instalații majore. Dar asta nu înseamnă că nu avem alte opțiuni. Experții de la Casa Keia vă împărtășesc câteva idei originale pentru stocarea lucrurilor celor mici. Unele din aceste idei pot deveni un proiect creativ pe care îl puteți crea chiar cu ajutorul copiilor.

1. Nu Evitați Adăugarea Mai Multor Rafturi în Dormitoare Pentru Copii

Rafturile sunt foarte utile pentru a aranja toate obiectele și pentru a ajuta copiii să fie ordonați. Dacă piesele dumneavoastră mobiliere nu oferă destule rafturi, le puteți adăuga pe perete. Puteți chiar să instalați rafturi până la plafon pentru a maximiza într-adevăr spațiul de perete. O alta idee utilă este instalarea rafturilor ”plutitoare”. Acestea sunt rafturi atașate de perete (vedeți colajul de imagini de mai jos). Ele nu iau spațiu și sunt perfecte pentru plasarea cărților, jucăriilor, decorațiunilor, și a altor obiecte. Pentru mai multe opțiuni, înlocuiți noptiera cu rafturi.
Dormitoare Pentru Copii

Rafturi „Plutitoare” – dormitoare pentru copii Casa Keia

Nu uitați să luați în considerare plasarea obiectelor atunci când aveți rafturi înalte pe care micuții nu le pot ajunge. Un sfat bun este să organizăm de jos în sus. Cel mai bine este să stocăm jucăriile și lucrurile care sunt folosite cel mai des în sertarele sau pe rafturile care sunt aproape de podea, în timp ce suvenirurile și articole folosite mai rar pot fi stocate mai sus. În acest fel, un urs de pluș preferat sau o carte sunt ușor accesibile, în timp ce lucrurile fragile sunt afișate frumos mai sus.
dormitoare pentru copii

Rafturi creative. Plasați lucrurile necesare și des folosite jos, iar suvenirele care se strică ușor – mai sus.

Dormitoare pentru copii camelgroup

Dormitor pentru copii Casa Keia, Model Nostalgia Young, fabricat de CamelGroup

Odată ce aveți destul spațiu la dispoziție, gândiți-vă la cum ați putea aranja obiectele pentru a ajuta copilul dumneavoastră să păstreze camera ordonată și să strângă frumos jucariile așa încât să fie ușor accesibile de fiecare dată. Un sfat pe care îl recomandăm este denumirea cutiilor și ladițelor pentru jucării. Dacă copilul abia învață să citească, folosiții imagini. Astfel, piesele de lego, jucăriile mici, creioanele, plastilina, și altele au fiecare un loc al lor, ușor de identificat.

2. Folosiți Spațiul De Sub Pat

Dacă este posibil, optați pentru mobilier care este construit cu structuri pentru stocare, cum ar fi un pat cu sertare în dormitoare pentru copii. Dacă acest lucru nu este o opțiune, folosiți spațiul de sub pat pentru a stoca jucării, plapume, haine sau pantofi în cutii de plastic. Sunteți îngrijorați de aspectul cutiilor sub pat? Folosiți cuverturi care acoperă patul până la podea sau o fustă de pat. În așa mod, nu numai ascundeți cutiile si ladițile de sub pat, dar și ofereți camerei un aspect drăguț și îngrijit.
Dormitoare Pentru Copii Chisinau Casa Keia

Pătucuri cu sertare Casa Keia

3. Dormitoare Pentru Copii – Mai Multe Paturi Într-un Spațiu

Aranjați mobila în dormitoare pentru copii astfel încât să se asemene cu un teren de joacă, o căsuță sau ”cetate”, precum și o zonă de odihnă. Acest dormitor se bazeaza pe utilizarea inteligentă și creativă a spațiului. O astfel de structură nu este complicată de construit din piese de mobilier obișnuite, cum ar fi pătucuri, scărițe, etajere, sau chiar un lunecuș de la patul de deasupra la podea!
Dormitoare Pentru Copii Casa Keia

Pătucuri duble

Dormitoare Pentru Copii

Pătucurile duble sunt perfecte în dormitoare pentru copii care nu sunt spațioase

4. Controlul Haosului: Un Loc de Studiu Îngrijit Pentru Adolescenți

blog 6 collageAdolescenții iubesc să se exprime prin fotografii, notițe și suveniruri. Când se adună prea multe, aceste lucruri pot copleși un spațiu de studiu. Aceste șine de perete oferă o soluție minunată. Adolescentul(a) dumneavoastră poate păstra fotografii și suveniruri fixate pe perete, iar datorită designului îngust, ele nu vor lua spațiu. O astfel de structură poate fi construită și personalizată ușor. Mai mult chiar, acesta poate deveni un proiect creativ și interesant pentru dumneavoastră și adolescent într-o duminică după-amiază. Bazându-ne pe aceeași idee, puteți crea un șorț de bucătarie personalizat pentru a organiza creioane, jucării, și multe altele pentru cei mici.by caroti 

5. Dulapuri-Perdea în Dormitoare Pentru Copii

perdele pt dulapUșile pliante de dulap sunt un pericol de a prinde degețele mici și uneori chiar prea grele pentru două mânuți micuțe să le deschidă. Perdelele sunt mai ușor de a deschide și de a crea o oportunitate de a introduce mai multă culoare sau textură spațiului. Urmăriți blogul Casei Keia pentru mai multe idei ingenioase de stocare, amenajare, și decorare în dormitorul copilului. Pentru ultimele noutăți și promoții, dați un Like paginii de Facebook Casa Keia.

Trackback from your site.

Leave a comment