8 Metode Profesionale de a Ilumina Casa | Corpuri de Iluminat

Mai important decât stilul și aspectul la corpuri de iluminat este cantitatea acestora. Modul în care luminați o cameră poate schimba spațiul complet, iar având mai multe corpuri de iluminat vă permite să controlați ambianța, starea de spirit și modul de utilizare a camerei. Puneți aceste surse de lumină pe un variator și va fi foarte ușor să ajustați luminozitatea de câte ori doriți.Experții din Chișinău de la Casa Keia vă demonstrează 8 moduri de ilumina spațiul corect și profesional, fie că aveți mobila clasica sau moderna. Iată cum să obțineți corect straturile de lumină care să se potrivească camerei dumneavoastră.

1. Folosiți un amestec de corpuri de iluminat de podea și de masă.

În funcție de dimensiunea unui spațiu, aproape întotdeauna recomandăm corpuri de iluminat atât de podea, cât și de masă. Îmi place amestecul de iluminat din această cameră. Fiecare piesă este interesantă în sine și adaugă la designul general. Corpurile de iluminat oferă o oportunitate de a adăuga ceva în plus unui spațiu – fie că este vorba de luciu, culoare, artă sau abstractizare.
corpuri de iluminat Chișinău Casa Keia

Comode Casa Keia, Modelul Vela. Toate piesele mobiliere și corpurile de iluminat sunt de la Casa Keia.

2. Atrageți atenția la scara de dimensiune.

Corpuri de iluminat pot adăuga o notă deosebită atunci când se aranjează corect cu mobila clasica sau moderna din cameră. Luați în considerare dimensiunea și scopul acestora în spațiul de locuit atunci când alegeți candelabre, plafoniere, sau lampadare.corpuri de iluminatAcest candelabru geometric arata superb în combinație cu tavanul și pereții albi-gri. Candelabrul adaugă un punct focal distinct, fără a fi unica sursă de iluminare (observați lămpile încastrate care adaugă lumină și ambianță camerei).

3. Nu vă fie teamă să amestecați și să potriviți culorile.

Nu există reguli stricte atunci când vine vorba de culorile și stilul corpurilor de iluminat. Există sugestii, dar în cele din urmă, totul se reduce la ceea ce funcționează cel mai bine pentru stilul tău de viață și gusturile personale.Atunci când adăugăm câteva elemente de stiluri diferite, camerele se simt mai stratificate și interesante. Lampa de lângă televizor cu o forma neobișnuita, rotundă, arată minunat cu aplicele de perete din dreapta. Această concepție funcționează foarte bine în camera din imaginea de mai sus cu mobilă modernă. Ambele corpuri de iluminat se potrivesc schemei generale de culori și în același timp sunt complet diferite.Cu toate luminile aprinse, această cameră este destul de luminosă, însă nu copleșește, și straturile de lumină pot fi ușor controlate.
corpuri de iluminat moderne

Mobilier media Casa Keia, Modelul Roma

4. Cunoașteți modul corect de a alege o lampă.

Noi nu avem multe reguli de design când vine vorba de lămpile de masă sau podea, dar credem că nu trebuie să se vadă gâtul becului, sau priza becului, fie când suntem așezați sau în picioare. Dacă se vede gâtul sau priza becului, atunci lampa este probabil prea înaltă. Nimănui nu-i place să privească strălucirea unui bec gol.iluminare interierNoi credem că lampadarele înalte oferă camerei un pic de eleganță. Această lampă de podea frumoasă bej în imaginea de mai sus poate părea un pic mare la prima vedere pentru această mobilă modernă delicată, dar funcționează atât de bine datorită formei sale clasice și culorii neutre care se combină cu stilul general chic al camerei. Dacă găsiți o lampă cu baza mare, care vă place absolut, atunci numaidecât cumpărați-o! Nu uitați că dacă doriți să studiați diferite stiluri de cameră, mobila clasica sau moderna, amenajări și accesorii, sunteți mereu bineveniți la Casa Keia! Magazinul nostru se simte ca o casă – puteți merge și studia diferite camere pentru a găsi stilul dumneavoastră preferat.

5. Puteți folosi lămpile ca o piesă de artă.

Lampa de masă de pe comoda din această imagine este mult mai mică decât cea din fotografia anterioară, dar are o prezență la fel de mare, datorită culorii culorii vintage și bazei metalice strălucitoare. E o mică piesă sexy, care adaugă un impact mare designului general.
corpuri iluminat Chișinău Casa Keia

Noptieră Casa Keia Model Callas. Lampă Casa Keia

6. Încercați, de asemenea, să amestecați stilurile corpurilor de iluminat.

În această cameră uimitoare, lampa de masa și corpul de iluminat suspendat nu se potrivesc ca stil, dar se combină perfect. Dacă ne-am uita individual la lămpi, ni s-ar părea cu nu se potrivesc, însă ceea ce contează este aspectul camerei în întregime – totul este la locul potrivit, fără ca să arate din același set.
corpuri de iluminat chisinau

Comode și noptiere Model Riga

Nu uitați că atunci când cumpărați lămpi pentru aceeași cameră, cel mai important este să decideți modul în care doriți să iluminați camera, și nu cât de mult se potrivesc lămpile în același stil.Pentru mai multe idei de iluminat, de ales mobila clasică sau modernă, de a amenaja orice cameră, sau de alege accesoriile potrivite, urmăriți blogul CasaKeia. De asemenea, nu ezitați să ne vizitați magazinul în Chișinău pe Strada Uzinelor 205/1 pentru a vă consulta cu expertii de design la CasaKeia și pentru a vă inspira din aranjamentul nostru de camere, mobila, si accesorii. De asemenea, pentru ultimele noutăți și promoții, dați-ne un Like la pagina de Facebook Casa Keia.

Trackback from your site.

Leave a comment