11 Metode de a ilumina o cameră cu mobilă clasică sau modernă, de culoare închisă

Doriți să redecorați o cameră care are mobilă clasică sau modernă de culoare închisă? Aveți impresia ca orice nu ați face, este imposibil să creați un spațiu mai luminos? Considerați că unica soluție este cumpărarea de mobilă nouă sau o excursie la tapițerie? Cu toții știm că mobila nouă de calitate este o investiție și că, de asemenea, nu este foarte ieftin să schimbăm la comandă materialul mobilei pentru a schimba culoarea. Experții de la Casa Keia din Chișinău vă recomandă să păstrați piesele mobiliere de calitate pe care le aveți, chiar și dacă sunt întunecate la culoare.

Culoarea anului 2018

Designerii de aici vă vor prezenta niște idei și trucuri de decorare care pot să transforme orice spațiu într-unul luminos și plin de viață, chiar și atunci când aveți mobilă întunecată. Noi sperăm ca fotografiile de la Casa Keia din acest articol vă vor deservi ca inspirație. Toate piesele de mobilă clasică sau modernă și accesoriile din fotografii le puteți găsi la Casa Keia în Chișinău, pe strada Uzinelor 205/1.mobila clasica
 1. Alegeți draperia în culori complementare.

  Cea mai buna metodă de a face mobila întunecată să prindă la viață este să o potrivim cu culori complementare. De exemplu, canapelele albastru închis sau purpurii vor ieși în evidență atunci când sunt asortate cu portocaliu și galben.
 2. Luați în considerare pereții albi.

  Nu vă fie teamă de pereții albi. Principalul este să oferiți caldură în culori, iar mobila clasică sau modernă de culoare închisă la culoare vă prinde de folos! Repetați culoare alba prin toată camera, pe așternuturi și accesorii, și variați diferite nunanțe de alb pentru a adăuga mai multă textură și căldură atmosferii.
 3. Sau, vopsiți pereții într-o nuanță aprinsă.

  Canapelele și otomanele de culoare deschisă nu au un efect atât de dramatic cu pereții de culoare aprinsă cum o au piesele de mobiler închise la culoare. De aceea, folosiți-vă de oportunitate acum dacă ați considerat vreodată să vopsiți pereții în ceva mai aprins. Pentru mai multe idei de a alege gama de culori potrivită, citiți articolul de la Casa Keia “Cele Mai Bune Game de Culori Pentru Mobilă Clasică și Modernă”.
 4. Alegeți un scaun de accent.

  Un scaun accent (care este de o culoare aprinsă diferită de gama generală a camerei dar complementar culorilor) este un adaos pe orice buget, cu gust, și care este garantat să ofere luminozitate instantanee camerei. scaune moderne
 5. Învățați metoda corectă de a ilumina o cameră.

  Din motive evidente, piesele de mobilă clasică sau modernă de culoare închisă, în general, creează un spațiu mai închis. Prin urmare, asigurați-vă că aveți destule surse de lumină amplasate corect pentru a ilumina spațiul corespunzător. O strategie bună este să aveți un amestec de corpuri de iluminat amplasate pe tavan, perete, și podea pentru a crea mai multe straturi de lumină în cameră. Pentru mai multe idei de iluminare, vedeți articolul Casa Keia ”Metode Profesionale de a Ilumina Spațiul”. iluminare camera
 6. Pernele decorative sunt cel mai bun prieten al tău.

  Aruncațile pe canapea și veți uita cu totul de culoarea închisă a canapelei!
 7. Considerați un covor alb.

  La fel ca și pereții albi, un covor alb este în contrast formidabil cu mobila clasică sau modernă de culoare închisă și adaugă lumină spațiului.
 8. Cu toate acestea, în cazul în care menținerea și îngrijirea unui covor alb este prea mult lucru, considerați un covor colorat în schimb. Această opțiune adaugă aceeași strălucire spațiului ca un covor alb, dar va ascunde mai ușor petele și uzura.
 
 1. Dacă bugetul dvs. permite să cumpărați câteva piese mobiliere esențiale, luați în considerare achiziționarea de mobilier complementar în culori mai deschise. Observați cât de bine aceste canapele de nuanțe închise se potrivesc cu măsuța de cafea și cu masa albă de sufragerie pentru a crea un aspect echilibrat în întreaga cameră. casakeia chsinau
 2. Dacă însuși nu vă permiteți mobilier nou deoarece puneți bani deoparte pentru o renovare a camerei, o idee bună este să luați în considerare podelele. Podelele din lemn deschis la culoare crează un fondal excelent care va complementa mobila clasică sau modernă închisă la culoare.
 
 1. Lăsați lumina să strălucească în casa dvs.

  Iluminatul natural va face minuni pentru mobilierul de culoare închisă. De aceea, deschideți jaluzele și lăsați soarele în casă.
Pentru mai multe idei de decorare și amenajare a pieselor mobiliere si accesoriilor, urmăriți blogul Casa Keia. Aveți nevoie de inspirație? Vizitați studioul Casa Keia pe strada Uzinelor 205/1 pentru a vedea cum experții noștri amenajează diferite camere cu mobilă clasică sau modernă, cum asociază accesoriile, culorile, și cum adaugă mai multă lumină spațiului.

Trackback from your site.

Leave a comment