Stilul anilor ’60 în designul interior

Anii ’60 ai secolului trecut au dăruit omenirii multe revoluţii culturale, ne-au sedus printr-un stil de viaţă carismatic, a fost anii primelor actriţe vestite de la Hollywood, care au devenit adevărate repere de stil pentru femeile de pretutindeni. Astăzi, acest stil continuă să inspire designerii vestimentari, designerii de interior şi stilistii din întreaga lume.

Culoarea anului 2018

Caracteristica generală a stilului retro din anii ‘60
  • Obiecte de interior cu un design neobişnuit;
  • Imprimeuri grafice şi geometrice în decoraţiuni: covoare, textile de interior, tapet;
  • Materialele folosite: sticla, plasticul, lemnul, metalul cromat;
  • Paleta de culori aprinse şi combinarea acestora cu culori neutre: alb, negru, bej;
  • Folosirea mobilierului fix sau mobil în designul interior.
8920 Salonul Casa Keia vă propune să aduceţi aerul stilului retro, doar prin câteva elemente care îl caracterizează. Chiar dacă nu toate elementele şi nu toate piesele de mobilier vor fi în stil retro, atmosfera acestui stil o putem reda doar prin câteva elemente de decor: perne decorative sau covoare cu imprimeuri grafice sau geometrice. Pentru o alegere reuşită, managerii şi designerii din Casa Keia mereu sunt la dispozitia dvs.Culorile RetroUn interior retro se deosebeşte printr-o paletă de culori îndrăzneţe. De regulă, aşa interior se potriveşte persoanelor multilaterale, libertine şi mereu bine dispuse. Coloristica vie o putem observa în orice odaie, dar cel mai bine, aceasta se evidenţiază în: sufragerii, livinguri şi bucatarii. Aici, albastrul, verde-galben şi lime se vor împăca de minune, iar în calitate de fundal, le pot servi non-culorile: alb sau negru.Imprimeurile graficeUn covor interesant şi două fotolii cu un imprimeu grafic îndrăzneţ şi deja interiorul dvs. a căpătat un aer retro, iar dacă vă pare că nu este suficient, încercaţi să zugrăviţi un perete în culorile menţionate mai sus.
  • 5920
 Pentru sufragerie, scaunele de culori neon cu o formă simplă şi minimaliste, sunt cel mai potrivite. Tot în acest anturaj putem găsi şi mobilier din plastic.

Cartea de vizita a anilor ‘60

În bucătăriile din anii ’60 ale secolului XX, era foarte populară culoare verde-mentă, care astăzi este cartea de vizită a anilor ’60. Această nuanţă o puteţi folosi pe faţadele mobilierului sau pe alocuri, de exemplu: frigider, ceainic, aragaz. Pentru o combinaţie spectaculoasă cu culoarea verde-mentă, folosiţi roşu, oranj, cărămiziu.Karrara-1 

Trackback from your site.

Leave a comment