VALORILE NOASTRE

Scopul nostru este sa oferim mobila italiana in Chisinau de calitate, la un pret accesibil clientilor nostri.

Valorile noastre sunt:

    Surprinzator. Obiectivul nostru este să trezim entuziasmul si să surprindem clientii nostri. Din acest motiv, asigurarea unei calităţi superioare a serviciilor reprezintă baza activităţii noastre zilnice. Întotdeauna încercam să oferim mai mult clientilor nostri prin tot ceea ce facem zi de zi: consultanta la nivel inalt, design-ul mobilierului, calitate si transparenta.
    Prietenos. La Casa Keia credem că o atitudine prietenoasa este cheia unei atmosfere placute, de aceea suntem prietenosi cu consumatorii nostri, dar si cu colegii din intreaga echipa.
    Smart. Ne dorim si tindem in fiecare zi sa avem succes si credem ca echipa trebuie sa fie mereu corect informata despre mobila din Casa Keia, sa aiba raspunsuri la intrebari si sa stie cum sa explice corect celor care inca nu stiu. De aceea vorbim despre ceea ce cunoastem si zilnic ne straduim sa descoperim si sa aflam ceea ce nu stim pentru clientii nostri.
    Cinstit. Stim că relatiile bune se construiesc pe incredere, iar ca sa cistigam increderea clientilor si partenerilor nostri suntem cinstiti, iar acesta înseamnă atitudine corecta, pozitiva si grija fata de fiecare client in parte.

Cum Implementam Aceste Valori la Casa Keia?

Prin calitate, serviciu de nivel inalt, decenii de experiența a artistilor si mestesugarilor italieni, si o echipa formidabila in Moldova, pasionata de arta si cu o dorinta de a aduce arta si calitatea italiana in casa ta, la un pret pe buzunarul fiecaruia.

Mobila Clasica si Moderna de Calitate Superioara

Toata mobila la Casa Keia este produsa cu grija si dedicatie, din componente si materiale de cel mai inalt standard de calitate: de la mecanisme, suspensii și piese din cauciuc, la tesaturi si piele naturala. Producatorii nostri creeaza modele originale, moderne, clasice si practice. Fiecare piesa combina creativitatea mesterilor italieni, calitate superioară si atentie la detaliu. Casa Keia combina armonios experieta artistillor italieni din diferite domenii – ceramica, mobilier, tesaturi, arta, decor, și accesorii – sa iti aduca cea mai mare colectie de mobila in Moldova pe orice gust si pentru orice cerinte. Majoritatea pieselor sunt proiectate de către artisti italieni, produse de mana, cu detalii unice.

Cu Noi, Alegerea Mobilierului Este o Experienta Deosebit de Placuta

Cu totii stim stresul asociat cu cumpararea si comandarea de mobila clasica sau moderna. Pe langa stil, trebuie sa considerati piese practice, calitative, trainice, si comode. Daca ai cumparat mobila anterior, probabil știi cum e sa încerci zeci de paturi, scaune si cum e să tragi de numeroase sertare sa testezi calitatea. Cumpararea mobilei trebuie sa fie la fel de placuta si emoționanta ca livrarea mobilei la casa ta. Indiferent daca stilul tău este clasic, contemporan, italian sau cottage, fiecare camera din casa ta are o personalitate distincta si dinamica. “Stilul” dumneavoastra ar trebui sa vină din interesele si gusturile personale – fiecare camera proiectata trebuie sa reflecte o parte a sufletului tau. Casa Keia aduce la dispozitia ta consultanti specialisti in designul de interior sa te ajute sa alegi piesele mobiliere care te reprezinta.

Dupa ce ai decis stilul, fie de mobila clasica sau moderna, procesul de cumparare se reduce la cateva componente cheie. Credeti sau nu, exista sute de manuale dedicate subiectului mobilier. Nu ar trebui să fie atat de dificil, dar exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le luati in considerare inainte de cumparare, si anume bugetul, marimea camerei si modul de utilizare al mobilierului. Casa Keia ofera mobila la comanda in Chisinau de calitate superioara si pentru orice buget. Odata ce ati determinat bugetul dumneavoastra, măsurati dimensiunea incaperii respective, mai ales daca e vorba de sufragerie. Dulapurile, bufeturile, scaunele si mesele pot lua mai mult spatiu decat va asteptati. Specialistii de la Casa Keia se vor consulta apoi cu dumneavoastra sa va recomande cele mai excepționale piese mobiliere pentru stilul și casa voastra.

Casa Keia ofera cea mai deosebita mobila italiana in Moldova la preturi rezonabile, consultatie experta, si inspiratie pentru orice casa.