Mobila pentru baie de la Casa Keia

O baie nu reprezinta doar un spatiu care imbina functionalul cu esteticul, ci un ambient confortabil unde ne relaxam departe de toate grijile si stresurile cotidiene. Amenajarea baii include o serie de elemente-cheie care necesita a fi organizate dupa anumite criterii practice si reguli impuse de suprafata disponibila si necesitatile Dumneavoastra.

Casa Keia comercializeaza in Moldova mobilier pentru baie ce atrage atentia prin formele sale bine definite, liniile expresive si design-ul minimalist. Sunt modele unicat, concepute de renumiti designeri de mobila din Italia din materialele inovatoare de calitate superioara si finisate prin utilizarea celor mai avansate tehnologii. Mobila italiana prin colectiile sale rafinate creeaza un interior in care nu exista excces de detalii si in care se pune valoare pe echilibrul dintre eleganta si eficienta. Mobilierul pentru baie este reprezentat prin piese stilizate, simplificate armonios, corpuri suspendate pentru lavoar, obiecte sanitare, oglinzi, dulapuri si console ce se preteaza oricarui stil arhitectural. Aceste corpuri se incadreaza perfect atat in baile clasice cu interpretari retro, cat si in cele moderne cu accente avangardiste. Produsele se regasesc intr-o paleta cromatica intensa, iar solutiile ingenioase de iluminare ambientala adauga profunzime nuantelor subtile si scot in evidenta tonurile indraznete. Nu uitati de accesoriile sic care confera o atmosfera speciala si care sunt extrem de utile.

Pentru un mobilier de baie care sa se potriveasca cu personalitatea si preferintele Dumneavoastra dar si cu spatiul de care dispuneti, mobila la comanda este cea mai buna optiune. In asa fel beneficiati de o amenajare care mizeaza pe un aspect luxos, in corespundere cu cele mai actuale tendinte, la preturi rezonabile.

Doar la Casa Keia gasiti solutii inteligente pentru a va inspira in amenajarea baii ideale.