Mobila pentru gradina de la Casa Keia

Gradina la fel ca si casa necesita aceeasi atentie din partea proprietarilor. Pentru a petrece placut timpul la aer liber discutand sau servind masa, alaturi de familie si prieteni, amenajati curtea dupa un proiect bine gandit, cu ajutorul unor piese de mobilier si accesorii confortabile.

Casa Keia comercializeaza in Moldova mobila pentru gradina care cuprinde piese elegante realizate din materiale solide de ultima generatie, caracterizate prin mobilitatea si ergonomia formelor, rezistenta sporita si usurinta in intretinere. Acestea reprezinta adevarate declaratii de stil, semnate de renumiti designeri de mobila din Italia cu proportii bine echilibrate, cu un aspect armonios si rafinat. Colectiile noastre de mobilier sunt inspirate din design-ul clasic avand accente moderne evidente care se definesc prin liniile clare si texturile inovatoare. Pentru doritorii de a obtine un decor inedit in afara casei, salonul de mobila italiana Casa Keia ofera diverse optiuni: mobila pentru terasa si gradina care cuprind canapele, fotolii, mese, scaune, sezlonguri si umbrele de soare pentru plaja si hamacuri. Textilele ce acopera mobilierul sunt durabile dar fine si placute la atingere, sporind experienta vizuala si tactila. Toate modelele sunt de calitate superioara, importate din Italia sau realizate la comanda si corespund perfect cerintelor utilizarii in exterior. Important este ca acestea sa se incadreze perfect in arhitectura casei Dumneavoastra.

Achizitionand in Chisinau mobila pentru gradina de la Casa Keia beneficiati de toate atributele necesare pentru un spatiu ideal destinat relaxarii. Sunt piese de mobilier in care merita sa investiti pentru a crea o ambianta unica si intima unde sa va simtiti bine in singuratate sau in compania persoanelor dragi.

Noi aducem dulcele stil italian in curtea Dumneavoastra la preturi avantajoase.