Canapele si fotolii – mobila moale de la Casa Keia

Livingul reprezinta un spatiu de relaxare, prietenos si elegant, care imprima personalitatea si atmosfera din locuinta Dumneavoastra. Piesele centrale ale acestei camere, care de altfel capteaza intreaga atentie este mobila moale, canapeaua si foltoliile. Pentru armonizarea si eficientizarea spatiului in ideea atingerii punctului maxim de functionalitate a mobilei, optati pentru o mobila moale practica si confortabila, perfecta pentru relaxare.

Casa Keia vine cu o oferta diversificata de mobila moale in Chisinau de diferite stiluri, marimi și materiale, care incorporeaza esteticul cu proprietatile tehnice, oferind solutii pentru a satisface cele mai rafinate gusturi. Compania comercializeaza mobila italiana de inalta calitate, cu un design modern care se preteaza perfect oricarui stil de amenajare. Sunt concepte furnizate de producatori de mobila din Italia care aplica cele mai noi tehnologii pentru a atinge performante extraordinare, imbinand inovatia si eleganta. Toate modelele au o constructie rezistenta, sunt dotate cu sisteme solide care ofera durabilitate in utilizare. Sunt simplu si usor de manevrat. Fiind confectionate din materialele si textilele de ultima generatie, aceste piese de mobilier versatile se caracterizeaza printr-un indice sporit de fiabilitate si uzura, permitand o intretinere usoara.

Pentru a conferi consistenta livingului Dumneavoastra, aveti posibilitatea de a achizitiona canapele si fotolii in Chisinau, vizitand salonul de mobila Casa Keia. Suntem in permanenta in pas cu exigentele clientilor, prezentand modele noi pentru toate preferintele. Realizam mobilier la comanda prin combinarea de forme si culori ce se pot adapta fiecarei situatii.

Doar la noi veti gasi mobila moale perfecta la preturi extrem de avantajoase.