Mobila pentru salon de la Casa Keia

Un living modern presupune un stil de design interior care tinde usor spre neutralitate, creand o ambianta aerisita, primitoare cu o nota de prospetime in care oricine se poate simti relaxat. In plus, este o amenajare usor realizabila, dar cu un efect estetic maxim, fiind nevoie doar de cateva idei creative in combinatie cu un mobilier elegant si multifunctional.

Daca aveti nevoie de putina inspiratie pentru a aduce un plus de stil locuintei Dumneavoastra, dar si pentru o buna organizare a spatiului, Casa Keia prezinta in Moldova mobila pentru salon ideala pentru a crea o atmosfera intima si primitoare. Evadati in luxul si farmecul oferit de renumiti producatori de mobila din Italia.

Un living modern se remarca in primul rand prin simplitatea corpurilor, abundenta liniilor si formelor prioritar drepte, folosirea materialelor performante, cu texturi si culori care determina o stare de armonie totala. Mobilierul se compune din corpuri suspendate sau asociere de corpuri suspendate cu elemente liniare, abunda in sertare spatioase sau polite dispuse aleator. Mobila italiana pentru salon cuprinde piese unice cu un aspect deosebit care incorporeaza functionalitatea, calitatea in fiecare detaliu de finisare si ergonomia accesoriilor sau sistemelor folosite.

In Chisinau mobila pentru salon exclusivista o gasiti in showroom-ul Casa Keia. De asemenea, executam la comanda orice model de mobilier dupa dimensiunile si stilul impuse de spatiul Dumneavoastra.

Punctualitatea, seriozitatea, inovatia si nu in ultimul rand preturile corecte, sunt calitati care ne caracterizeaza. Ne regasim in orice realizare si fiecare detaliu este prioritatea noastra pentru a finaliza cu succes orice dorinta a clientilor nostri.