Mobila in Chisinau de la Casa Keia

   Din dorinta de a oferi clientilor nostri un produs exclusiv, confectionat din materiale de cea mai buna calitate, Casa Keia promoveaza mobila pentru dormitor in Chisinau perfecta pentru odihna, meditatii sau pentru un moment de respiro. Atuul primordial al companiei noastre este atentia la fiecare detaliu cu scopul de a satisface cele mai exigente solicitari. Colaboram cu echipe profesioniste de producatori de mobila din Italia, dedicati pentru zeci de ani acestui domeniu, care aplicand cele mai noi tehnologii si tendinte sunt apti sa transpuna orice idee neordinara intr-o solutie viabila. Conceptul deosebit, design-ul echilibrat si bine proportionat al mobilierului, complimentate de sisteme de inchidere performante si finisaje unice, inspira functionalitate, confort si liniste. Mobila italiana prin aspectul sau elegant si impunator se integreaza perfect in orice dormitor, creand o atmosfera intima si placuta in care sa va simtiti excelent.

   Pentru amenajarea cu stil a locuintei Dumneavoastra, Casa Keia va pune la dispozitie in Chisinau mobila pentru dormitor ce include: paturi, dulapuri, comode, saltele, textile pentru dormitor si alte elemente modulare simpliste, dar cu personalitate, realizate din materiale delicate, cu o paleta cromatica aleasa, dotate cu iluminare inteligenta. Colectiile cuprind paturi, dulapuri, sifoniere si alte piese de mobilier care imbina cu succes liniile drepte si accentele clasice, moderne si minimaliste. Aceste constructii sunt foarte rezistente, asigura o suprafata de dormit comoda si spatii de depozitare generoase contureaza un ambient aerisit si placut. Pentru un somn sanatos nu uitati sa suplimentati dormitorul Dumneavoastra cu o saltea ergonomica, textile si alte accesorii ce vor spori gradul de confort si relaxare.

   Si cum improvizarea si creativitatea sunt esentiale pentru amenajarea locuintei cu mobilier, oferim servicii complete de consiliere pentru a crea corpuri de mobilier la comanda in functie de configuratiile de care aveti nevoie si spatiul de care dispuneti.

   Casa Keia va ofera tot de ce aveti nevoie la preturi care sa va lase sa dormiți liniştit! Important este sa alegeti un model puternic care sa va reprezinte si sa redeie cu exactitate individualitatea caminului Dumneavoastra.