Paturi in Chisinau de la Casa Keia

Un somn odihnitor si revigorant este vital pentru a ne reincarca cu energie, pentru a ne mentine buna dispozitie, sanatatea fizica si intelectuala. Si cum patul este piesa centrala in orice dormitor, alegerea acestuia necesita o abordare serioasa. Un pat bun asigura o sustinere corecta a corpului in pozitie orizontala pentru ca muschii sa se relaxeze iar oasele sa se intinda, de aceea specialistii spun ca oamenii care se odihnesc corespunzator sunt mult mai productivi.

Casa Keia comercializeaza in Moldova paturi pentru dormitor disponibile intr-o varietate de culori, dimensiuni si materiale. Toate modelele sunt de o calitate superioara si au o rezistenta indelungata in timp, fiind o alegere excelenta, atat din punct de vedere stilistic cat si din punct de vedere al confortului. Precizia executiei paturilor promovate de compania noastra, demonstreaza experienta si acuratetea cu care au fost create de catre renumiti producatori de mobila din Italia. Acestea reprezinta structuri solide, completate de elemente performante si finisaje perfecte. Toate subansamblele: tablia patului, sistemul de sustinere al saltelei – traversele si accesoriile ofera multa valoare, stabilitate si durabilitate constructiilor.

Design-ul paturilor puncteaza stilul modern si elegant care caracterizeaza prestigoasa mobila italiana, contribuind la organizarea estetica si utila a dormitorului Dumneavoastra. Pentru o amplasare armonioasa a celorlalte piese de mobilier, fara a crea senzatia unui interior aglomerat, alegeti patul in corespundere cu configuratiile incaperii. Luati in considerare dimensiunile, pozitionarea si caracteristicile definitorii ale patului pentru a crea un spatiu generos de relaxare si un ambient ce oferă senzaţia de spaţiu şi echilibru. Casa Keia vine cu solutia inspirata pentru a crea un interior unic si prezinta in Chisinau paturi pentru dormitor perfecte, ce imbina simplitatea si rafinanamentul. Paturile pot fi executate la comanda si pot fi adaptate in functie de specificatiile clientului ceea ce permite de a obtine piese ideale.

Investiti inteligent in confortul si odihna familiei Dumneavoastra si optati pentru mobila de calitate la preturi rezonabile.