Elemente de decor italiene clasic

accesorii pentru interior de la Casa Keia

Elemente de decor clasic si accesorii pentru interior in Moldova

Elemente de decor italiene clasic in Chisinau sunt o parte integranta a interiorului modern. Aceste detalii au stabilit tonul atmosferei, completându-l cu șic și confort. Indiferent cât de bine este echipată camera, accesoriile interioare servesc drept atingere finală în crearea confortului în casă.

In Moldova, elemente de decor clasic sunt in prezent o tendinta actuala. Ele joacă un rol important în interior, deoarece aranjamentul și aspectul lor adaugă individualitate și originalitate camerei, subliniind stilul de decorare. Casa Keia urmărește noile tendințe în design și vă oferă nu numai mobila exclusivistă din Italia, ci și accesorii inovatoare de la branduri premium italiene. Calitatea neîntrecută, rafinamentul formelor, texturile neobișnuite sunt toate pentru cei care au un gust impecabil și apreciază arta.

Casa Keia prezintă in Chisinau accesorii italiene clasic pentru interior care le puteți cumpăra, demonstrând talentul artistic și mâinile unor adevărați maeștri care au pus o bucată din sufletul și experiența lor în fiecare dintre creațiile lor. Stilul înalt și improvizațiile îndrăznețe ale ceramicii Ahura și adorabilele păpuși Montedragone sunt decorațiuni demne pentru casa ta. Secretul unicității și valorii fiecărui obiect constă în sofisticarea manualului, combinația potrivită de materiale naturale și urmărirea perfecțiunii. Principalul lucru în alegerea accesoriilor este să adere la un singur concept de design pentru a obține armonie și echilibru între toate elementele de design.

Cel mai bun mobilier Italian și cele mai interesante, neobișnuite și creative accesorii clasic pentru interior in Moldova vă așteaptă în salonul nostru. Vom fi foarte bucuroși să vă ajutăm să vă îndepliniți toate dorințele și să livrați la comandă orice articol interior din colecțiile italiene. Preturi la elemente de decor si accesorii pentru interior va vor incanta.

Mobila italiana in Moldova – numai Casa Keia!

buddha
Buddha
confetiera
Cutie hexagonală
dama cu copil
Doamna cu copil
girafe
Girafa cu copil
pauni
Păuni
vaza
Fructieră
lustra portelan
Lampă cu abajur
pentru servetele
Suport șervețele
sugar
Suport zahăr
vaza chinezeasca
Vază cu dragoni
vaza mare
Cutie rotundă