Canapele italiene la prețuri pe buzunarul fiecăruia
figure image

După cum v-am povestit și în articolele anterioare, Mobilă italiană la preturi pe buzunarul tău – este unul dintre conceptele principale  care au stat la baza deschiderii showroom-ului de mobilă italiană Casa Keia din motiv că ne-am dorit să aducem și în Moldova mobilă italiană de calitate, stilată, dar și pe buzunarul fiecăruia.

Un exemplu de situație clasică care ar motiva și explica acest concept este următoarea: designerul v-a făcut proiectul casei și sunteți la etapa în care trebuie să găsiți mobila, însă canapeaua din proiect este una de brand scump și depășește bugetul preconizat de dvs., noi vă putem găsi o canapea de același model la preț pe buzunarul dvs.

Pentru comparație, vă vom arăta 3 canapele de același model, dimensiune (cu 2 locuri de șezut), categoria de stofă standardă și fără mecanism de extensie.

Atunci când cauți o canapea italiană pe buzunarul tău, un preț de start  e de la 1000 euro și putem ajunge si la 10 mii de euro pentru același model, în dependență de producătorul cu care lucrăm.

De ce variază atât de mult prețurile? În primul rând, numele brandului joacă un rol important, în al doilea rând – țesutul care, costă de la 30 de euro un metru și poate ajunge până la 500 euro pe metru. Alți factori ce influențează prețul canapelei sunt mecanismul, dimensiunile și modulele din care e compusă canapeaua.

La Casa Keia vă putem propune o mulțime de combinații de modele, țesături și dorințe personale încât să găsim acel model care e pe buzunarul dvs. Sau poate vă doriți o canapea de la un brand italian exclusiv? Să știți că lucrăm și cu astfel de producători.

Cu noi e posibil să realizezi orice proiect al casei tale, la prețuri pe buzunarul tău.

 

Alte noutăți

Șapte modele de scaune care au fost, sunt și vor fi mereu actuale

Reducerile noastre sunt pe placul și pe buzunarul tău! Până la -50%

Mobila extravagantă: ce rol îndeplinește și de ce merită să o procurăm