Saltele si somiere italiene clasic

in Chisinau de la Casa Keia

Saltele italiene si somiere clasic pentru dormitor in Moldova

Somnul este una dintre cele mai plăcute plăceri pe care ni le-a oferit natura. Aceasta este odihnă, relaxare și deconectare completă de lumea zgomotoasă. Dacă ați avut un somn minunat, simțiți un aflux de energie și sunteți fericiți să vă ocupați de afacerea, munca, familia și hobby-urile. Pentru un somn mai confortabil, este necesar să alegeți saltele clasic si somiere italiene pentru dormitor in Chisinau. Casa Keia vinde mobila pentru dormitor din Italia ca distribuitor oficial, precum și o gamă largă de articole necesare pentru interiorul casei dvs., inclusiv saltele. Toate modelele sunt fabricate numai din materii prime de primă clasă, îndeplinesc toate cerințele de durabilitate și prietenie cu mediul.

Materialele deosebit de durabile și designul atent gândit sunt calitatea saltelelor. Saltele italiene clasic in Moldova sunt proiectate ținând cont de nevoile corpului uman, sunt capabile să-și ia forma cât mai exact posibil, să creeze suport anatomic pentru coloana vertebrală, afectând favorabil corpul. Proprietățile izoterme ajută la menținerea unei temperaturi constante și constante în interiorul saltelei, asigurând un somn odihnitor. Ele sunt destul de elastice, se adaptează corpului, garantând astfel un nivel ridicat de confort.

Saltelele sunt echipate cu un sistem de ventilație, care asigură schimbul continuu de aer și previne acumularea de umiditate. Țesăturile naturale cu densitate ridicată, plăcute la atingere, sunt folosite pentru tapițerie. Materialele nu provoacă alergii și au proprietăți antibacteriene. Pentru un somn sănătos, alegerea fundației potrivite este la fel de importantă ca alegerea saltelei în sine. Vă propunem de a cumpara somiere italiene clasic in Chisinau cu stabilitate sporita pentru diferite tipuri si dimensiuni de paturi.

Mobilierul Italian exclusiv este la vânzare în magazinul Casa Keia. Vă recomandăm să o completați cu o saltea adecvată și o bază pentru aceasta. Cumpărând în magazinul nostru, alegeți o calitate excelentă, preturi rezonabile la saltele si somiere clasic in Moldova, materiale de umplutură rezistente la uzură și țesături. Pentru confortul dvs., orice produs este de asemenea disponibil la comandă. Cumpara saltele la Casa Keia si trezeste-te cu zambetul pe buze!

In sortimentul salonului nostru veti gasi si:

Mobila italiana in Moldova – numai Casa Keia!

emotion3 1
Emotion
emphaty3
Emphaty
nube3 1
Nube
origini3
Origin
FLIP 1
Flip
effects1 1
Effect
cico1 1
Cico
my baby
My baby
nuvola
Nuvola
rising2
Rising
sfera
Sfera
simphony2 2
Simphony
simphony2 4
Simphony
wonder
Wonder
1 418
Riposa
2 153
Dinamica