Mobila extravagantă: ce rol îndeplinește și de ce merită să o procurăm
figure image

Într-o lume unde totul se produce în masă, unde poți avea to ce îți dorești, iar casa devine un loc unde adunăm o mulțime de obiecte și mobilier de prisos, necesitatea de a crea ceva unic și irepetabil devine tot mai acută. La fel și dorința de a avea mobilier inedit, mobilier de care nu are nici vecinul și nici prietenii. Când vine vorba de decorul și mobilarea casei, avem o mulțime de soluții: să cumpărăm mobilă din orice salon, să o comandăm de pe internet, dar calitatea rareori este cea promisă în textele descriptive de pe site. Ori, pentru a ne deosebi, facem mobilă la comandă individuală și riscăm ca viziunea noastră să fie diferită de cea a meșterului, și mobilierul rezultat nu e acel care ni l-am dorit.Astfel, pentru piese de mobilier unice, neobișnuite, ba chiar excentrice și extravagante, nu mergem în orice salon de mobilă, ci direct la cei care știm că lucrează cu designerii și brandurile ce produc mobilier unic.

Mobilă creată de Silik Creazioni

Deseori, mobilierul extravagant este ales pentru a îndeplini rolul de decor, însă acest rol implică în sine un scop mult mai important – exprimarea stilului și a personalității stăpânului casei. Mobila cu design neobișnuit contribuie și la crearea unei viziuni despre locuință, oferind o experiență vizuală, tactilă și emoțională diferită.

Silik Creazioni

În fabricarea acestui mobilier sunt utilizate materiale de calitate superioară și doar naturale (lemn, marmură, piele, fier, stofă, etc), iar fiecare piesă este produsă doar în câteva exemplare. Aici ar trebui să includem și abordarea unicală în design, producere și funcționalitate, viziunea designerului, cât de ecologice sunt materialele din care a fost făcută.Nu trebuie să uitați că, atunci când alegeți așa mobilier, el trebuie să se potrivească cu stilul vostru, dar și să contribuie la crearea confortului și armoniei în casă.Pentru definitivarea experienței pe care o oferă o casă mobilată extravagant, trebuie să alegeți și accesorii care se potrivesc stilului în care ați decorat locuința. Accesoriile trebuie să existe în armonie cu mobila și cu personalitatea dumneavoastră, alfel nu se vor integra în interior.

Ceramică AHURA

Alte noutăți

Iarna aduce la dolce vita în casa ta și colecții noi la Casa Keia

Paturi italiene la prețuri pe buzunarul fiecăruia

Șapte modele de scaune care au fost, sunt și vor fi mereu actuale