Mobila italiană pentru camera copiilor la prețuri pe buzunarul fiecăruia
figure image

Pe parcursul a două luni, v-am povestit și explicat despre cel mai important concept care a stat la baza deschiderii showroom-ului Casa Keia – mobilă pentru buzunarul fiecăruia. 

Pentru noi, asta înseamnă să aducem în casele clienților mobilă italiană de calitate, stilată, dar și accesibilă ca preț. Cum lucrează acest mecanism? Să zicem că dvs. aveți un proiect al casei și aveți un buget în care trebuie să vă încadrați. Noi putem să găsim pentru dvs. modelul de canapea, dormitor, scaun, masă sau alt mobilier la prețul care vă avantajează, dar care să corespundă dorințelor dvs. În cazul în care masa din proiectul prezentat de designer este prea scumpă, vă găsim una asemănătoare la preț mai mic. Dacă vă doriți scaune de o calitate mai bună însă vă place modelul din proiect, vă vom propune mobilă de la un alt producător de mobilă. 

Fiindcă am povestit în articolele anterioare despre mese, scaune, canapele și paturi pe buzunarul dvs., azi am scris despre camera copiilor. 

Pentru a exemplifica conceptul, am ales trei modele de camere de la trei producători diferiți. Asemănarea dintre ele este că au cam același tip de dulap ca și construcție și dimensiune, pat și birou la care copilul să își poată face temele pentru acasă. 

Prețul camerei include toată mobila din imagine.

De ce variază atât prețurile? În primul rând, numele brandului joacă un rol important, în al doilea rând – compoziția camerei. Dimensiunile mobilierului și tipurile de furnitură aleasă au și ele un rol la formarea prețului. 

La Casa Keia vă putem propune o mulțime de tipuri de camere de copii, inclusiv mobilier care economisește spațiul. 

Cu noi e posibil să realizezi orice proiect al casei tale, la prețuri pe buzunarul dvs. 

Dacă vă doriți să achiziționați acum o cameră pentru copilul dvs., să știți că mobilierul pentru copii din showroom-ul nostru se vinde cu 50% reducere vara aceasta. 

Ne găsiți pe str. Uzinelor 205/1.

 

Alte noutăți

Reducerile noastre sunt pe placul și pe buzunarul tău! Până la -50%

Paturi italiene la prețuri pe buzunarul fiecăruia

Înainte de a procura mobila, ieși la un rendezvous cu ea