Paturi italiene la prețuri pe buzunarul fiecăruia
figure image

Mobila italiana la preturi pe buzunarul tău – este un concept  care a stat la baza deschiderii showroom-ului de mobilă italiană Casa Keia pentru că ne-am dorit să aducem și în Moldova mobilă de calitate, stilată, dar și pe buzunarul fiecăruia.

Continuăm să vă povestim ce înseamnă acest concept pentru noi, dar și pentru clienții noștri.

Avem un exemplu de situație numai bun care explică viziunea noastră. Să zicem că designerul v-a făcut proiectul casei și trebuie să găsiți mobila din proiect, însă patul din proiect, ori masa și scaunele,ori alt mobilier sunt de brand scump și depășesc bugetul preconizat de dvs. Noi vă putem găsi un pat de același model la preț pe buzunarul dvs.

Pentru comparație, vă prezentăm câteva paturi de model asemănător, dimensiunea este 180×200 cm, fără spațiu de depozitare și categoria de stofă standartă.

 

Atunci când cauți un pat de producție italiană, un preț de start  eeste aproximativ 1000 euro și putem ajunge si la 10 mii de euro pentru același model, în dependență de producătorul cu care lucrăm.

De ce variază atât de mult prețurile? În primul rând, numele brandului joacă un rol important, în al doilea rând – țesutul și dimensiunile. Alți factori ce influențează prețul patului sunt mecanismul și dacă are spațiu de depozitare sau nu.

La Casa Keia vă putem propune o mulțime de combinații de modele, țesături și dorințe personale încât să găsim acel model care e pe buzunarul dvs. Sau poate vă doriți un pat de la un brand italian exclusiv? Să știți că lucrăm și cu astfel de producători.

Cu noi e posibil să realizezi orice proiect al casei tale, la prețuri pe buzunarul tău.

 

Alte noutăți

Află care tip saltea ți se potrivește: cu arcuri ori pe spumă

Șapte modele de scaune care au fost, sunt și vor fi mereu actuale

Salone Internazionale del Mobile 2018: spre ce se îndreaptă industria de mobilă