Scaune italiene la prețuri pe buzunarul tău
figure image

Mobila italiană la preturi pe buzunarul tău – este un concept care a stat la baza deschiderii showroom-ului de mobilă italiană Casa Keia pentru că ne-am dorit să aducem și în Moldova mobilă de calitate, stilată, dar și pe buzunarul fiecăruia.

Ce ar însemna acest concept pentru noi, dar și pentru clienții noștri? Spre exemplu, designerul v-a făcut proiectul casei și urmează să căutați mobila, însă scaunele din proiect sunt de la un brand scump și astfel, depășesc bugetul dvs. Noi vă putem găsi un scaun de același model la preț pe buzunarul dvs.

Pentru comparație, luăm 4 scaune de același model, dimensiune, și categoria de stofă standardă: scaunul KETTY TAUPE de la producătorul Tomasucci, scaunul Myriam de la Stones, scaunul Sharon de la Midj Italia și scaunul model Clara de la producătorul Bontempi.  

 

De ce variază atât de mult prețurile? În primul rând, numele brandului joacă un rol important, în al doilea rând, construcția scaunului (metal, lemn , poliuretan, etc…) și în al treilea rând, țesutul și calitatea lui influențează prețul.

La Casa Keia vă putem propune o mulțime de combinații de modele, țesături și dorințe personale încât să găsim acel model care e pe buzunarul dvs. Sau poate vă doriți un scaun de la un brand italian exclusiv? Să știți că lucrăm și cu astfel de producători. Cu noi e posibil să realizezi orice proiect al casei tale, la prețuri pe buzunarul tău!  

Pentru mai multe detalii ori pentru a lua legătura direct cu consultanții noștri, contactați-ne la numărul 078 308 080

Alte noutăți

Află care tip saltea ți se potrivește: cu arcuri ori pe spumă

Iarna aduce la dolce vita în casa ta și colecții noi la Casa Keia

Paturi italiene la prețuri pe buzunarul fiecăruia