Mese și scaune de la Casa Keia

Pentru a crea un ambient unitar in living sau bucatarie este esential de a asorta mobilierul cu masa si scaunele. Daca va doriti o amenajare interioara plina de rafinatament, care se evidentiaza prin cromatica si prin eleganta pieselor de mobilier perfect alese pentru acest spatiu, optati pentru mese si scaune concepute de renumiti designeri de mobila din Italia. Sunt piese cu un aspect impecabil care imprima stil si mult gust, se adapteaza oricarui ambient si creaza o atmosfera armonioasa si eleganta in acelasi timp.

Casa Keia comercializeaza in Moldova mese si scaune de modele diferite, dimensiuni si forme diverse, culori si materiale pentru toate gusturile fiind unele dintre cele mai exclusive articole de mobilier existente pe piata. Beneficiati de avantajele oferite de mobila italiana reprezentata de piese robuste si durabile care imbina cu succes proprietatile functionale si estetice. Colectia noastra de mese si scaune aduce o finete aparte interiorului datorita elementelor inedite cu linii drepte sau curbate. Sunt practice, moderne si comode – caracteristici care in opinia noastra sunt primordiale in design-ul de mobila.

Dimensiunea si forma mobilierului se vor alege in dependenta de marimea si configuratiile spatiul de care dispuneti si de activitatile pe care le veti desfasura in aceasta incapere. Puteti opta pentru o masa circulara, patrata sau dreptunghiulara. Important este ca aceasta sa se incadreze perfect in living sau bucatarie cu respectarea distantei optime intre mobilier si pereti. Aveti in vedere si scaunele atunci cand alegeti masa pentru ca acestea formeaza in cele din urma un set si trebuie sa fie la fel de aspectuoase, comode si in armonie.

Casa Keia va pune la dispozitie in Chisinau mese si scaune ce exprima lux si abundenta. Va oferim cele mai originale solutii, la preturi care va vor surprinde placut. In salonul nostru de mobila sunt prezentate o varietate de modele clasice si moderne pentru care raspund celor mai sofisticate preferinte. De asemenea, realizam orice model la comanda pe orice dimensiune si finisaje de culori.

Creati un impact vizual deosebit si aduceti un plus de stil in casa Dumneavoastra prin mobila de calitate, produsa in Italia.