BLOG

Îți povestim despre mobilă, design de interior și oferim sfaturi scurte și utile despre mobilă, care îți vor face viața mai ușoară.
cover photo

Mobilă italiană pentru camera copiilor la prețuri pe buzunarul fiecăruia

Fiindcă am povestit în articolele anterioare despre mese, scaune, canapele și paturi pe buzunarul dvs., azi am scris despre camera copiilor.

cover articol 1

CANAPELE ITALIENE LA PREȚURI PE BUZUNARUL FIECĂRUIA

La Casa Keia vă putem propune o mulțime de combinații de modele de canapele, țesături și dorințe personale încât să găsim acel model care e pe buzunarul dvs.

cover 2

PATURI ITALIENE LA PREȚURI PE BUZUNARUL FIECĂRUIA

Mobila italiana la preturi pe buzunarul tău – este un concept care a stat la baza deschiderii showroom-ului de mobilă italiană Casa Keia pentru că ne-am dorit să aducem și în Moldova mobilă de calitate, stilată, dar și pe buzunarul fiecăruia. Continuăm să vă povestim ce înseamnă acest concept pentru noi, dar și pentru clienții noștri.

cover

MESE ITALIENE LA PREȚURI PE BUZUNARUL TĂU

Continuăm să vă povestim despre conceptul „Mobilă pe buzunarul fiecăruia”.

cover articol

SCAUNE ITALIENE LA PREȚURI PE BUZUNARUL TĂU

Mobila italiană la preturi pe buzunarul tău – este un concept care a stat la baza deschiderii showroom-ului de mobilă italiană Casa Keia pentru că ne-am dorit să aducem și în Moldova mobilă de calitate, stilată, dar și pe buzunarul fiecăruia.

masa cover 1

REDUCERILE NOASTRE SUNT PE PLACUL ȘI PE BUZUNARUL TĂU! PÂNĂ LA -50%

La începutul acestei primăveri, am decis să facem un cadou clienților noștri, oferindu-vă reduceri de până la – 50 % la o gamă variată de mobilă italiană.

Untitled 1

AFLĂ CARE TIP SALTEA ȚI SE POTRIVEȘTE: CU ARCURI ORI PE SPUMĂ

Persoanele care se trezesc dimineața cu dureri de spate ori cu senzația că nici nu au dormit, cel mai probabil nu dorm pe salteaua potrivită. Pentru că nu exită o saltea ideală care să se potrivească fiecărui om, este indicat să alegi o saltea în funcție de forma corpului, de confortul personal, de felul în care dormi, etc

new 1

IARNA ADUCE LA DOLCE VITA ÎN CASA TA ȘI COLECȚII NOI LA CASA KEIA

La vita e bella într-o casă care te inspiră! Vezi noile colecții de mobilă din showroom-ul nostru!

news1 1

ÎNAINTE DE A PROCURA MOBILA, IEȘI LA UN RENDEZVOUS CU EA

Suntem în plin sezon de reparații, redecorare și de mobilare a caselor și
știm cu toții că găsirea mobilierului perfect este rezultatul a zile...

salone

Salone Internazionale del Mobile 2018: spre ce se îndreaptă industria de mobilă și 5 trenduri în designul de mobilier

Salone del Mobile 2018, care a avut loc în perioada 17 – 22 aprilie este cel mai important eveniment al industriei designului de interior.

scaune 1

ȘAPTE MODELE DE SCAUNE CARE AU
FOST, SUNT ȘI VOR FI MEREU ACTUALE

Scaune, scaune, scaune… Ele sunt peste tot și au devenit un lucru atât de comun încât ne dăm seama de prezența lor poate doar atunci când nu avem pe ce să ne așezăm ori când sunt incomode.

Untitled 1 1

Mobila extravagantă: ce rol îndeplinește și de ce merită să o procurăm

Pentru piese de mobilier unice, neobișnuite, ba chiar excentrice și extravagante, nu mergem în orice salon de mobilă, ci direct la cei care știm că lucrează cu designerii și brandurile ce produc mobilier unic.