DESPRE NOI

Casa Keia este cel mai mare showroom de mobilă italiană din Moldova. Locul în care sufletul și materia se combină într-un mod care tinde spre perfecțiune, un amalgam de forme, materiale, culori, dimensiuni, atingeri și trăiri armonios dirijate de creativitatea celor mai renumiți, iubiți și căutați designeri italieni de mobilier.

Casa Keia oferă amenajări interioare cu mobilă italiană în showroom sau la comandă, servicii profesionale de consultanță, livrare și montaj inclus.

Principalul nostru atu constă în atenția pe care o acordăm fiecărui client și a dorințelor acestuia. Suntem furnizori de artă și de frumos italian și suntem pregătiți să satisfacem cele mai exigente gusturi și stiluri: clasic, modern, ArtDeco etc.

Showroom-ul Casa Keia, împreună cu cei peste 100 de furnizori de mobilier italian în Moldova, este o adevărată sursă de frumos, presonalizându-ți orice ideie prin texturi, culori sau dimensiuni la un preț atractiv.

Oaza ta de inspirație în amenajarea casei cu piese de mobilier italian te așteaptă în Chișinău, la Casa Keia str.Uzinelor 205/1.