DESPRE NOI

Casa Keia este cel mai mare salon de mobila in Moldova cu suflet italian, care vine cu o abordare inovativă pentru piața Moldovei – mobila italiana la preţuri pentru buzunarul tău.

Acest salon elegant are o suprafață de 2000 m.p. și îţi oferă o gamă variată de mobila italiana in Chisinau in stil classic si modern, si accesorii stilate, care o să creeze o atmosferă italiană autentică în casa ta.

Pe lîngă aceasta, intrînd în salonul Casa Keia te cufunzi într-o atmosferă lejeră, de parcă ai face o plimbare prin camerele diferitor case/apartamente – amenajate fiecare cu un design unic, pentru ca să poți testa confortul și căldura pe care ulterior le vei duce la tine acasă. Casa Keia este reprezentantul exclusiv a peste 25 de branduri de mobila italiana in Moldova, care au o abordare diferită a designului mobilier, ceea ce îți permite să găsești mobila care ideal se potrivește stilului tău și va crea confortul în casa ta.

 

Mobila de lux cu calitate si prestigiu superior

Branduri italiene la Casa Keia sunt nume de marcă bine cunoscute în lume care se bucură de o reputație considerabilă printre cei mai mari dealeri de mobilă de lux din lume. De notat este și calitatea superioară a mobilierului, fie de bucatarie, living, sufragerie, dormitor, sau baie. Casa Keia se focusează pe stiluri atât moderne, cât și clasice. Suntem o companie tanară cu un interes si admirație deosebită față de mobila italiana, artă și decor. Noi demonstram spiritul inovativ și aventuros prin accesarea pieței italiane, devenind un ambasador al valorilor de calitate și serviciu superior ale celor mai mari companii mobiliere italiene in Moldova.

Calitatea mobilierului nostru se bazează pe decenii de tradiție și expertiză a peste 40 de companii italiane în crearea de piese mobiliere de artă, detaliu cu detaliu, pentru a aduce la viață un stil clasic, elegant, și unic. Meșterii italieni cu care colaborăm sunt pasionați de spațiu. Ei pot sa aducă la viață orice dormitor, sufragerie, și living, îmbogățind orice încăpare cu detalii unice. Colecțiile noastre la Casa Keia reprezintă emblema de calitate și prestigiu a design-ului de mobilier italian, combinând cunoștințele, precizia și deceniile de experiență a meșterilor italieni spre a produce piese mobiliere care oferă prestigiu oricărei încaperi. Colecțiile noastre satisfac orice gust și orice cerințe, în timp ce țin un ochi pe detaliu si inovație.

Elemente de decor pentru interior

Salon de mobila in Chisinau – Casa Keia oferă o gamă largă de accesorii si elemente de decor  atât pentru baie, cât și pentru dormitor, pentru living, ca și pentru sufragerie si bucatarie. Colecția de accesorii din ceramică italiană Ahura provine din Cartigliano, din regiunea Veneto, la câțiva pași de faimoasa Veneție. Toate piesele de artizanat din ceramică și porțelan Ahura sunt în primul rând proiectate, apoi modelate, produse și decorate în întregime de mâna de către cei mai buni artiști și meștesugari italieni. Operele de artă din ceramica Ahura pot fi găsite în cele mai frecventate expoziții de mobilier, în reședințele regale din întreaga lume și în cele mai prestigioase si rafinate colecții de iubitori de artă clasică.

Păpușile Montedragone reprezintă o alta gama de colecții de accesorii de casă, care conferă oricărui spațiu o imagine fermecătoare de poveste. Confecționate în întregime din porțelan, păpușile Montedragone sunt produse și pictate de mână individual. Piesele vestimentare sunt proiectate în studioul italian Monte Dragone folosind cele mai fine țesături de mătase, catifea, dantelă, lână, și bumbac, accentuate cu flori, frunze, ornamente împletite din mătase, și clopoțele mici. Culoarea părului, a ochilor și îmbrăcămintea pot varia, făcând fiecare păpușa unică. Echipa de la Casa Keia este de acord ca nimic nu completează stilul clasic și modern pentru mobila de lux mai bine decât accesoriile artizanale de ceramică Ahura si păpușile Montedragone. Casa Keia – Italia în casa ta.

Mobila italiana in Moldova – numai Casa Keia!