Mese și scaune din Italia

in Chisinau de la Casa Keia

Mese și scaune


Casa Keia, expune mese și scaune italiene în Moldova – piese de mobilier care completează sufragerie sau bucătăria ta cu funcționalitate și confort. Mese fixe, extensibile, rotunde, dreptunghiulare sau tip consolă, dimensiuni și materiale diverse proiectate de renumiți designeri italieni îți vor aduce o notă de originalitate în casa ta. Ca acestea să se completeze armonios cu designul întregii locuințe le poți alege în diverse stiluri modern, clasic sau ArtDeco.


Selecția de scaune de la Casa Keia este variată. Când cauți scaune de interior, într-un stil sau altul, ar trebui sa ții cont de finisaj și calitatea elementelor de fixare. De cele mai dese ori scaunele sunt cumpărate pentru casă, astfel încât să fie confortabile, compacte și durabile. Obține sprijinul unui consultant profesionist de la Casa Keia, care te va ajuta să alegi un scaun bun potrivit necesităților tale de la alegerea modelului, finisajului, țesutului până la mecanism.

Apreciați calitatea, confortul și stilul de mobilă italiană!mese si scaune mese

MESE

Găsește o gamă largă de mese italiene moderne și clasice la Casa Keia în Chișinău. Rotunde, pătrate, dreptunghiulare, de diferite dimensiuni și materiale diverse. Cu mecanism de extensie sau fixe, top din lemn, gresie porțelanată, lemn furniruit, picioare metalice sau din lemn - totul pentru a corespunde nevoilor tale.

mese si scaune scaune

SCAUNE

Descoperă selecția de scaune italiene în Chișinău în showroomul Casa Keia, care cuprinde o varietate imensă de modele la care te-ai fi putut gândi vreodată. Fie că este vorba de scaune îmbrăcate în țesut sau piele, fie că sunt scaune de bar fixe sau cu pivot rotativ - toate îți oferă un confort desăvârșit pe o perioadă lungă te timp.

mese si scaune console

CONSOLE

O soluție ideală pentru a utiliza la maxim spațiul din casa ta. Beneficiază de confortul și avantajele unei console italiene încăpătoare care să adune în jurul ei persoanele dragi. Descoperă varietatea de modele la disponibile la comandă sau în salonul de mobilă italiană din Chișinău, Casa Keia.