Paturi din Italia

in Chisinau de la Casa Keia

Paturi italiene in Moldova

Un somn odihnitor și revigorant este foarte important pentru activitatea vitală a corpului. Dă putere, energizează și are un efect benefic atât asupra sănătății fizice, cât și asupra sănătății mintale. Și pentru un somn sănătos, este necesar să alegeți mobila potrivita pentru dormitor, în special patul. Paturi bune din Italia in Chisinau, cu proprietăți echilibrate de moale și elasticitate, asigură poziția orizontală corectă a corpului, care ajută mușchii să se relaxeze cât mai mult posibil. Un pat selectat în funcție de toți parametrii, în conformitate cu caracteristicile corpului, este o garanție a unei odihnă completă. De aceea, experții spun că persoanele care se odihnesc în mod corespunzător au o productivitate mai mare.

Casa Keia prezintă paturi italiene in Moldova, realizate în stiluri moderne și clasice, cu finisaje unice. Aceasta este o alegere excelentă, atât în ceea ce privește frumusețea, cât și confortul. Mobila italiana combina traditii vechi de secole, executie priceputa si tehnologii industriale moderne Paturile combină eleganța formelor geometrice cu soluții de design și materiale inovatoare. Structurile sunt fabricate din materii prime ecologice de primă clasă, au o structură stabilă și fiabilă.

Datorită elementelor și accesoriilor de conectare de înaltă calitate, confortul utilizării patului și durata de viață a acestuia cresc. De aceea este mai bine de a cumpara paturi italiene in Chisinau. Toate componentele: tăblia, footboard, cadru, au o valoare estetică ridicată, stabilitate și durabilitate.. Pentru un aranjament armonios de mobilier și alte obiecte din interior, pentru a nu crea un sentiment de aglomerare a spațiului, alegeți un pat în funcție de configurația și dimensiunea camerei.

In Chisinau, paturile pentru dormitor italian sunt prezentate in salonul de mobila Casa Keia. O selecție largă, preturi rezonabile la paturi din Italia in Moldova, design excelent-toate acestea sunt în așteptare pentru tine în magazinul nostru, precum și la comanda. Mobila din Italia va accentua gustul dvs. delicat și va crea o atmosferă individuală plină de confort și confort.

In sortimentul salonului nostru veti gasi si:

Mobila italiana in Moldova – numai Casa Keia!

lecomfort.iside4
Inside
DAMA VARIANTE
Dama
2 188
Eolo
1 646
Glicine
ALLEN GENERALE
Allen
3 112
Arche
ASPEN VARIANTE 1 B
Aspen
CARAVAGGIO GENERALE
Carravagio
CATLIN LETTO SINGOLO
catlin
darwin
Darwin
1 583
Fiokko
GAP VARIANTE
Gap
CM050
King
1 585
Maddalena
1 587
Matisse
matise
Metide
METROPOLITAN VARIANTE
Metropolitan
ORAZIO PARTICOLARE FRONTALE
Orazio
1 589
Penelope
QUEEN
Queen
RAFFELLO VARIANTE
Raffaelo
ROSA VARIANTE
Rosa
1 591
Sicilica
1 593
skadi
2 46
snow
SOMMIER FLOOR GENERALE
somier
2 47
stromboli
2 206
trnder
TOWER GENERALE
tower