Paturi din Italia

in Chisinau de la Casa Keia

Paturi italiene in Moldova

Un somn odihnitor și revigorant este foarte important pentru activitatea vitală a corpului. Dă putere, energizează și are un efect benefic atât asupra sănătății fizice, cât și asupra sănătății mintale. Și pentru un somn sănătos, este necesar să alegeți mobila potrivita pentru dormitor, în special patul. Paturi bune din Italia in Chisinau, cu proprietăți echilibrate de moale și elasticitate, asigură poziția orizontală corectă a corpului, care ajută mușchii să se relaxeze cât mai mult posibil. Un pat selectat în funcție de toți parametrii, în conformitate cu caracteristicile corpului, este o garanție a unei odihnă completă. De aceea, experții spun că persoanele care se odihnesc în mod corespunzător au o productivitate mai mare.

Casa Keia prezintă paturi italiene in Moldova, realizate în stiluri moderne și clasice, cu finisaje unice. Aceasta este o alegere excelentă, atât în ceea ce privește frumusețea, cât și confortul. Mobila italiana combina traditii vechi de secole, executie priceputa si tehnologii industriale moderne Paturile combină eleganța formelor geometrice cu soluții de design și materiale inovatoare. Structurile sunt fabricate din materii prime ecologice de primă clasă, au o structură stabilă și fiabilă.

Datorită elementelor și accesoriilor de conectare de înaltă calitate, confortul utilizării patului și durata de viață a acestuia cresc. De aceea este mai bine de a cumpara paturi italiene in Chisinau. Toate componentele: tăblia, footboard, cadru, au o valoare estetică ridicată, stabilitate și durabilitate.. Pentru un aranjament armonios de mobilier și alte obiecte din interior, pentru a nu crea un sentiment de aglomerare a spațiului, alegeți un pat în funcție de configurația și dimensiunea camerei.

In Chisinau, paturile pentru dormitor italian sunt prezentate in salonul de mobila Casa Keia. O selecție largă, preturi rezonabile la paturi din Italia in Moldova, design excelent-toate acestea sunt în așteptare pentru tine în magazinul nostru, precum și la comanda. Mobila din Italia va accentua gustul dvs. delicat și va crea o atmosferă individuală plină de confort și confort.

In sortimentul salonului nostru veti gasi si:

Mobila italiana in Moldova – numai Casa Keia!

lecomfort.iside4
Inside
ASPEN VARIANTE 1 B
Aspen
CARAVAGGIO GENERALE
Carravagio
ANNABEL VOLPI
ANNABEL
aura valderamobili
Aura
capri mereta bolzan
Capri Mereta
casa principe valderamobili
Casa Principe
chantal bolzan
Chantal
classic bed andreafanfani
Classic
dafne bolzan
Dafne
denis cantori
Denis
DIAMANTE VOLPI
DIAMANTE
dolcevita cantori
Dolcevita
exige bolzan
Exige
forever signorini coco
Forever Signorini
giotto camel group
Giotto
mademoiselle bolzan
Mademoiselle
modigliani arredo classic
Modigliani
opera piermaria
Opera Piermaria
portofino cantori
Portofino
portofinoplisse cantori
Portofinoplisse
principe valderamobili
Principe
silver piermaria
Silver Piermaria
valentino cantori
Valentino
vanity bolzan
Vanity
VERDI saoncella
VERDI