Saltele și somiere din Italia

de la Casa Keia

Saltele și somiere ilatiene clasic

Somnul este una dintre cele mai plăcute plăceri pe care ni le-a oferit natura. Aceasta este odihnă, relaxare și deconectare completă de lumea zgomotoasă. Dacă ați avut un somn minunat, simțiți un aflux de energie și sunteți fericiți să vă ocupați de afacerea, munca, familia și hobby-urile. Pentru un somn mai confortabil, este necesar să alegeți saltele clasic si somiere italiene pentru dormitor in Chisinau. Casa Keia vinde mobila pentru dormitor din Italia ca distribuitor oficial, precum și o gamă largă de articole necesare pentru interiorul casei dvs., inclusiv saltele. Toate modelele sunt fabricate numai din materii prime de primă clasă, îndeplinesc toate cerințele de durabilitate și prietenie cu mediul.

Materialele deosebit de durabile și designul atent gândit sunt calitatea saltelelor. Saltele italiene clasic in Moldova sunt proiectate ținând cont de nevoile corpului uman, sunt capabile să-și ia forma cât mai exact posibil, să creeze suport anatomic pentru coloana vertebrală, afectând favorabil corpul. Proprietățile izoterme ajută la menținerea unei temperaturi constante și constante în interiorul saltelei, asigurând un somn odihnitor. Ele sunt destul de elastice, se adaptează corpului, garantând astfel un nivel ridicat de confort.

Saltelele sunt echipate cu un sistem de ventilație, care asigură schimbul continuu de aer și previne acumularea de umiditate. Țesăturile naturale cu densitate ridicată, plăcute la atingere, sunt folosite pentru tapițerie. Materialele nu provoacă alergii și au proprietăți antibacteriene. Pentru un somn sănătos, alegerea fundației potrivite este la fel de importantă ca alegerea saltelei în sine. Vă propunem de a cumpara somiere italiene clasic in Chisinau cu stabilitate sporita pentru diferite tipuri si dimensiuni de paturi.

Mobilierul Italian exclusiv este la vânzare în magazinul Casa Keia. Vă recomandăm să o completați cu o saltea adecvată și o bază pentru aceasta. Cumpărând în magazinul nostru, alegeți o calitate excelentă, preturi rezonabile la saltele si somiere clasic in Moldova, materiale de umplutură rezistente la uzură și țesături. Pentru confortul dvs., orice produs este de asemenea disponibil la comandă. Cumpara saltele la Casa Keia si trezeste-te cu zambetul pe buze!saltele si somiere saltele

SALTELE

Saltelele italiene sunt proiectate ținând cont de nevoile corpului uman, au abilitatea de a lua forma cât mai exact posibilă a corpului și să creeze un suport anatomic pentru coloana vertebrală. Descoperă salteaua italiană potrivită având posibilitatea să testezi în showroomul Casa Keia cele peste 40 de modele diferite confecționate după tehnologii inovative.

saltele si somiere somiere

SOMIERE

O somieră, fie fixă sau electrică, este cea care îți garantează confort sporit și rezistență împreună cu orice tip de saltea din showroomul Casa Keia din Chișinău. Gradul înalt de elasticitate și forma suportului de lamele asigură o susținere uniformă, elastică și asigură o odihnă confortabilă și o postură corectă pe întreaga suprafață de sprijin.

saltele si somiere accesorii

ACCESORII

Huse de protecție pentru saltele, perne și somiere, plăpumi și perne cu diverse umpluturi, lenjerie pentru pat - tot de ce ai nevoie pentru a îmbunătăți calitatea somnului, găsești în salonul de mobilă italiană în Chișinău, Casa Keia.