Mobila italiana pentru copii

de la Casa Keia

Mobila italiana pentru copii in Moldova

Atunci cand planificati mobilarea camerei pentru copil, incercati sa faceti un compromis intre nevoile sale actuale si cele viitoare, intre functionalitate si estetic. Optati pentru un mobilier care sa ii reflecte personalitatea si care sa corespunda varstei si exigentelor sale in plina schimbare. Cea mai bună alegere pentru o cameră pentru copii este mobila italiana pentru copii in Chisinau, menită să insufle percepția estetică și gustul rafinat de la o vârstă fragedă. De asemenea, face o treabă excelentă de a oferi toate caracteristicile de vârstă, atât copii mici, cât și adolescenți.

Fiecare detaliu este gândit cu atenție, creând o compoziție armonioasă care excită imaginația copilului, își deschide întregul potențial creativ și se transformă în lumea sa magică. Nuanțele suculente și calde, formele neobișnuite de obiecte, dau copiilor o stare bună și o mulțime de emoții pozitive. Casa Keia prezintă in Moldova mobila pentru copii din Italia, proiectată de designeri de top, care se remarcă prin designul original și calitatea impecabilă. Datorită unui design bine gândit, pepinieră poate fi împărțită în zone separate conectate – pentru recreere, pentru joacă, pentru studierea și stocarea lucrurilor. Având grijă de siguranța copiilor dvs., producătorii folosesc numai materiale de mediu. Carcasele nu au elemente proeminente și colțuri ascuțite și sunt proiectate ținând cont de înălțimea copilului. Vopselele și lacurile utilizate în acoperirea mobilierului sunt hipoalergenice și au o bază de apă, dar sunt foarte rezistente.

Salonul Casa Keia oferă că puteti de a cumpara mobila italiana pentru copii in Moldova, care este: paturi confortabile, birouri practice, dulapuri luminoase, dulapuri frumoase și diverse rafturi care pot fi completate cu accesorii drăguțe. Mobilierul elegant și elegant pentru copii din Italia este soluția perfectă pentru crearea unui mediu distractiv, confortabil și confortabil. Aveți posibilitatea de a pune în aplicare mobilier la comandă, în funcție de spațiul disponibil și dorințele dumneavoastră. Doar în Casa Keia veți găsi mobilier care va încânta copiii și numai noi avem preturi bune la mobila pentru copii pentru părinții lor. Vă rugăm să băieții și fetele cu o achiziție plăcută!

Mobila italiana in Moldova – numai Casa Keia!

ALFA classico
cameretta alfa classico
nostalgia
nostalgia ricordi
YOUNG  TRENDY NOE
nostalgia
alfa MODERNA
cameretta alfa moderno
CC01
cc01
cc03v
cc03
CC04
cc04
CC07
cc07
CC09
cc09
CC11
cc11
CC15
cc15
1 28
siena home
cm 01
cm01
cm02
cm02
COMP 3 pag 14 15
cm03
COMP 9 pag 38 A
cm09
cm15
cm15
cm23
cm23
COMP 25 pag 78 79
cm25
COMP 26 pag 83
cm26
COMP 32 pag 94 95
cm32