Înainte de a procura mobila, ieși la un rendezvous cu ea
figure image

Suntem în plin sezon de reparații, redecorare și de mobilare a caselor și știm cu toții că găsirea mobilierului perfect este rezultatul a zile, ba chiar săptămâni de căutari, iar odată ce ai găsit piesa care ți-a furat ochii și inima, nu mai vrei să cîntărărești prea mult decizia de frică să nu te răzgîndești și apoi să fii nevoit/ă să reîncepi căutările. Dar înainte să vii acasă cu prima piesă de mobilier care ți-a căzut cu tronc, trebuie să te asiguri că aceasta este dragostea vieții tale, iar mâine, o vei iubi la fel de mult ca azi.Noi îți oferim cîteva sfaturi care te vor ajuta să găsești mobila italiană cu care să te potrivești la bine și la greu.

Prima întâlnire
Înainte de a procura mobila, trebuie să „ieși” cu ea la cîteva întîlniri. Da, noi credem în dragoste la prima vedere, însă trebuie să afli ce se ascunde în spatele formelor ideale ori a stofei de o frumusețe rară.Noi îți recomandăm să vizitezi mobilierul în salon de vreo două ori. Așază-te pe canapea/scaun/pat/saltea și simte-i confortul. Pipăie țesătura/lemnul/piatra din care e fabricată piesa de mobilier.

Analizează și alți „pretendenți” disponibili
Chiar dacă ești sigur/ă că anume acel model este ceea ce ai căutat pînă acum și vrei să oprești căutările, oferă managerului posibilitatea să îți arate și alte modele. De exemplu, îți place enorm de mult o canapea în țesătură albastră, dar poate modelul în piele îți va plăcea și mai mult? Ține cont de preferințele tale, însă asigură-te că nu omiți ceva mai interesant.

Crede în dragoste la prima vedere
Dacă, după ce ai văzut și alte modele de mobilier, nu-ți poți scoate din minte piesa care te-a cucerit, nu mai aștepta alt semn. Acționează!

Nu renunța
Să zicem că ți-a luat ceva timp să decizi dacă mobila văzută mai devreme este exact ce îți dorești, dar cînd revii la magazin afli că s-a vîndut. Nu dispera și nu renunța. Poate nu a fost să fie. Există posibilitatea să se facă o comandă special pentru tine, poate chiar cu cîteva completări încît să fie și mai perfectă. Planifici deja următoarea ieșire în oraș pentru căutarea mobilei? Noi putem să-și stabilim „întâlnirea” cu mobila noastră.

Alte noutăți

Șapte modele de scaune care au fost, sunt și vor fi mereu actuale

Mese italiene la prețuri pe buzunarul tău

Mobila extravagantă: ce rol îndeplinește și de ce merită să o procurăm